MOHAMED OMAR: Svenska kyrkan – det fula bakom den vackra fasaden

Håller med till hundra procent. Dagens korrupta kyrka är inget jag betalar eller lyssnar på.

DET GODA SAMHÄLLET

Idag är det första advent och väntan på julen har börjat på riktigt. Mötet med mångkulturen har gjort att många svenskar vill återupptäcka den egna kulturen. Man träffar invandrare som säger: I mitt hemland gör vi så här. Man kanske tänker: Hur gör vi svenskar? Man kanske möter ”nysvenskar” som hånler och säger något i stil med att svenskar bara äter potatis. Man kanske känner sig lite kränkt och vill visa att vi har ett ganska rikt kök.

Själv var jag muslim i många år. Den svenska julen var en sak jag saknade. Varje år mådde jag dåligt för att jag inte kunde fira jul ordentligt. Jag fick fira lite halvdant. Det var en kompromiss med muslimerna omkring mig. När jag lämnade islam fick jag bli svensk igen.

Visa originalinlägg 634 fler ord

One Response to MOHAMED OMAR: Svenska kyrkan – det fula bakom den vackra fasaden

 1. euroM skriver:

  ärkebiskopen Antje på bilden är en förunderlig person som Svenska Kyrkan valt in som Biskop och man kan fråga sig varför hon fick denna post övh taget för enligt Antje själv så är ”bibeln endast sagor som man inte kan ta på allvar”!!??? ja hon har faktiskt yttrat detta vilket är häpnadsväckande……….hon har alltså den högsta posten inom kyrkan i Sverige men hävdar att bibeln är saga 🙂
  ..enligt bibeln så skulle det i tidens ände komma falska profeter i massor……kanske Antje är en sådan???

  Antje med svenska kyrkan är migrationskramare av rang och vill öppna dörrarna för allt och alla 🙂
  ——————————————————————————–
  ……………….”Denna vecka Dec 2017-är det ett år sedan landets kyrkor lanserade ”Juluppropet – för en human migrationspolitik”. Årsdagen uppmärksammas genom en unik sampublicering i sju kristna tidningar med en text från landets kyrkoledare med tre uppmaningar till regeringen.

  Juluppropet, med sina tre krav till regeringen, skapade stor uppmärksamhet. Under några veckor skrev 80 000 personer under namninsamlingen som sedan överlämnades till dåvarande migrationsminister Morgan Johansson. Nu återupprepas kraven från förra årets namninsamling där människovärdesfrågan utifrån en kristen människosyn är utgångspunkten.

  – Vi ser idag få tecken på en mer human svensk migrationspolitik trots att den globala situationen för människor på flykt är värre än någonsin där Sveriges asyllagstiftning fortfarande ligger på EU:s miniminivå, säger Karin Wiborn, generalsekreterare för Sveriges kristna råd

  – Landets kyrkoledare står fortfarande kvar vid de tre kraven som handlar om att ge barn, unga och familjer trygghet och framtidstro. Vi uppmanar våra folkvalda att arbeta för att Sverige återigen ska ligga i framkant när det gäller humanitet och rättssäkerhet, fortsätter Karin Wiborn.

  Kyrkoledarnas text om Juluppropet sampubliceras 13-14 december i Dagen, Sändaren, Kyrkans tidning, Världen idag, Katolskt magasin, Signum och Hemmets vän:

  Samtidigt som vi gläder oss i adventstid och förbereder oss för att ta emot julens stora gåva nås vi av allt fler rapporter om människor som är på flykt under svåra omständigheter. Nu senast från Libyen där människor säljs som slavar eller Myanmar där Rohingyer tvingas lämna sina hem. Vår jord är en osäker plats för många människor. Mest utsatta är barnen. Varje dag tvingas barn att fly hemifrån. Enligt UNHCR är mer än 65 miljoner människor på flykt varav 28 miljoner är barn. Det är betydligt fler än för bara några år sedan och den högsta siffran sedan andra världskriget.”…………

  PS_UHNCR är en kulturmarxistisk org liksom hela FN…de har dock
  medgett att endast ev 3% högst kan vara verkliga flyktingar..inte fler

  mer på länken
  https://www.mynewsdesk.com/se/sveriges_kristna_rad/pressreleases/kyrkorna-aaterupprepar-juluppropets-krav-2329692 .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: