Som katter kring het gröt.

https://www.svtplay.se/video/29217442/veckans-brott/veckans-brott-kan-porren-forklara-unga-mans-sexuella-vald?start=auto
Mest utsatta är tjejerna, framförallt när det gäller det sexuella våldet. Är unga killar porrskadade? Och vad bör göras?
I studion Johan Forsell, moderat riksdagsledamot och Zandra Kanakaris från stiftelsen 1000 möjligheter (1). Programledare: Camilla Kvartoft”.
(1) https://1000mojligheter.se/om-1000-mojligheter
VÅRT PÅVERKANSARBETE
“Vi har tusentals samtal om året med unga som lever i svåra situationer. Flera av de träffar vi också på vår mottagning. Genom dessa möten och samtal samlar vi stora mängder kunskap och erfarenhet som vi i vår tur för vidare till de som bäst behöver den. Politiker, beslutsfattare och framförallt de vuxna som möter unga varje dag. Lärare, socionomer, kuratorer, läkare, och fritidspedagoger”.
………
I programmet “Veckans brott” ovan ställdes upprepade gånger frågorna “Vad beror det på?” och “Vad bör göras?”.
Och lika ofta upprepades då samma fraser vi hört sedan ett par decennier tillbaka; Mer information, bättre undervisning, pedagogiska fritidsgårdar,större engagemang från föräldrarnas sida, motarbetande av männens macho-ideal, större tillgänglighet till psykologer, etc etc.
Inte en (1) enda gång nämndes orden kultur eller invandrare i det halvtimma långa programmet. Ändå var det utbildade och intelligenta (?) personer som medverkade, och som säkerligen var medvetna om att det problem man diskuterade – den ökade förekomsten av förtryck, misshandel och våldtäkt från mannen/partnerns sida/– till närmare 100 procent beror på de nya kulturer och religioner som Sverige berikats med genom senare decenniers massinvandring. Nogsamt utelämnades förstås den importerade företeelsen gruppvåldtäkter, från deltagarnas sida.
Allra mest noga med att inte yppa något om dessa självklarheter var, paradoxalt nog (?), Zandra Kanakaris som representerade stiftelsen “1000 möjligheter”. Detta trots att hon säkerligen var den som hade full insikt i problematiken genom sin verksamhet ute i förorterna. I stiftelsens programförklaring räknar man upp alla de myndigheter och politiska beslutsfattare m fl, som man för vidare sin kunskap till.
Jag har dock svårt att tro att den informationen handlar om nödvändigheten av att stoppa vidare inflöde, samt att repatriera alla dom kulturbärare som på senare år gjort Sverige så fruktansvärt otryggt – inte minst för minderåriga flickor, d v s det som programmet handlade om.
//Kenneth Sandberg

One Response to Som katter kring het gröt.

 1. euroM skriver:

  ……Sverige ligger på 3-plars i den internationella våldtäktsligan där två afrikanska nationer ligger före oss bla SydAfrika…mao Sverige är ett mycket farligt land för speciellt vita kvinnor caucasian……..ty importgubbsen tror att ”allt är tillåtet” i Sweden för det är ungefär den infon de fåt av G Soros NGOs som gett dem infon om europas lössläppta kvinnor i kort-kort ungefär………….samt gratispengar utan motkrav det är därför vi ser en sk ”guldrush” till Europa speciellt länder som Tyskland och Sverige som står och viftar med checkar
  till var och en …………………….
  …..officiell lösning ifrån myndigheter äro: fler fritidsgårdar-informationsmöten hur man beter sig i Väst(???)-träff med cuckade poliser som bjuder på saft/bulla ev hamburgare vid ev träffar 🙂
  kommer detta leda någonstans?? svar:nej………………migranterna och deras barn har ingen respekt för världlandet de kom till då de ser svenskens givmildhet som en svaghet helt enkelt…svensken och Sverige är något som man ska uttnyttja och gör det 100%

  ….. i flera stora ungdomsfestivaler som tidigare fanns i Sveriges huvudstäder är numera de flesta borta då arrangörerna inte kunde garrantera flickornas säkerhet då flertal fall av bla ”taharrush” dvs muslimsk våldtäktslekar förekom…………..detta var ca 2015 vid de stora migrationsvågorna till bla Skandinavien…………………
  strax efter rapporterades vid tex en musikfestival Kungsträdgården
  att näst intill 0 svenska flickor fanns i publiken-det spred sig snabbt ibland dem att undvika arrangemang av det slaget…….

  migrationsimporten av U-landsmän var och är ett förstörelseprojekt
  både för att förstöra demografin och den sk nordiska genbanken vilket ju flertal advokerat nödvändig bla fd franska presidenten Sarkozy som uppmanade till mixa franska flickor med U-landsgubbs…………vilket följer i princip det som EUs fader C Kalergi ville se…mao de vita folkens försvinnande..

  PS. den numera nedlagda ”granskning Sverige” YouTube hade bla inslag där 2 kvinnor intervjuade 2st marxister tillika migrantkramare varav den ena var kvinna om de kände till fenomenet ”taharrush”?? de 2 marxisterna blev aggressiva och låtsades inte känna till det hela 🙂

  Bild: troligen ifrån ca 2015 någonstans i Europa där importerade homonoider ger sig på en vit kvinna. (slå upp ordet homonoid-google)
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: