Erdogan sträcker ut handen till EU – förväntar sig ett medlemskap

Håller med fullständigt. Låt den galna hunden hålla sig borta.
Är rädd för att de fega ledarna i EU , exempel våran Statsminister kommer att vika sig som vanligt. Då han aldrig kommer att kritisera islam.

Jenny Piper

EU-ländernas stats- och regeringschefer har tidigare fördömt Turkiets ensidiga provokationer i den östra delen av Medelhavet, vilket jag rapporterat en del om tidigare. I dag sträckte dock landets president Recep Tayyip Erdogan ut handen till EU och uppmanade till dialog. Han varnar EU för att låta sig manipuleras av den spända situationen i den östliga delen av Medelhavet, där Turkiet har låtit fartyg leta efter olja och gas i territoriellt farvatten som Grekland gör anspråk på, vilket skapat spänningar mellan länderna.

EU förlängde tidigare denna månad sanktionerna mot turkarna i ytterligare ett år – sanktioner som omfattar visaförbud och frysning av tillgångar för olika personer som är involverade i sökandet efter gas samt resurser i östra Medelhavet.

I ett tal till kongressen tidigare i dag, deklarerade Erdogan att man förväntar sig att EU kommer att leva upp till sina förpliktelser.

Turkiet har tidigare haft siktet inställt på ett medlemskap i…

Visa originalinlägg 255 fler ord

One Response to Erdogan sträcker ut handen till EU – förväntar sig ett medlemskap

 1. euroM skriver:

  OT-off topic

  ….Eliten som använder sig utav sk ”globala hotbilder” för att mota in Världssamfundet till att acceptera en Världsregering har nyligen i World Economic Forum haft möte där J Kerry samt EUs globalistkramare EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyendär där dessa 2 bla menar på att man måste bekämpa folk som vill bevara sina europeiska länder-sin kultur,demografi etc………..
  ————————————————————————————-

  …”Begreppet Den stora omställningen (på engelska: ”The Great Reset”) har av dess myntare presenterats som en rad åtgärder, vilka i tider av klimatförändringar och pandemi krävs för att rädda mänskligheten undan katastrofer som annars är oundvikliga.

  När sedan kritiker gjort gällande att begreppet endast är den senaste varianten av en agenda att centralisera makt i en mycket liten elits händer – då har begreppets myntare plötsligt avfärdat fenomenet som ”en konspirationsteori”.

  ”Klimatavtal räcker inte för det vi vill uppnå”
  USA:s förre utrikesminister John Kerry har deltagit i en paneldiskussion arrangerad av World Economic Forum, där han betonade det akuta behovet av ”en stor omställning för att sätta stopp för den tilltagande nationalpopulismen”.

  Kerry försäkrade i debatten att Amerika under en Bidenadministration åter kommer att underteckna Parisavtalet om klimatet, men han tillade att ”detta inte är tillräckligt.”

  ”Begreppet omställning är viktigare än någonsin” sade han och fortsatte:— Personligen tror jag att vi står inför en kommande extremt spännande tid.
  Den förre senatorn klargjorde att denna ”omställning” är nödvändig för att ”utrota populismen”.
  ”Jag tror att Europa måste se på det i ljuset av Brexit och den framväxande nationalpopulismen” sade Kerry och tillade:
  Vilket verkligen tydliggör en av de prioriteringar som vi måste göra. Det går inte att bortse från det.
  ———————————————————————————–

  ….vad dessa 2 figurer förespråkar är helt enkelt en Global marxism
  där majoriteten av medborgarna ska göras fattiga och därmed lydiga redskap till makten som ska sitta i FN vilket faktiskt H Kissinger gick ut med i våras 2920 där han erbjöd Världssamfundet att ge upp sina nationaliteter och ingå i ett anonymt Globalt marxistiskt project
  vilket är mao UN-agenda 21/30 där tillvaron är likt den som var i det marxistiska Sovjet med förbud av privat ägande,avfolkning av landsbygden och skapandet av megacities dvs jättestäder där människor ska trängas i minimala bostäder samt begränsad rörelsefrihet max ca 5 km ifrån boendet mm……..mer om detta berätta Rosa Koire-behind the green mask YouTube.

  Bild: eliten vill göra en ”reset” dvs tillbakagång av världen och dess befolkning till ungefär 1800tals modell och vi ser starten av detta iom den falska pandemin som ska förstöra Världsekonomin för att på så sätt tvinga in länderna under FN dvs OneWorldGoverment projekt.

  Bild: kabalernas konspirationer emot världssamfundet sker i sluta rum, klicka bild för att förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: