Hur man kan beskriva vit makt enligt PK media.

Varjager

3 Responses to Hur man kan beskriva vit makt enligt PK media.

 1. euroM skriver:

  –OT–

  ang corona covid-19

  återigen en demonstration i Berlin Tyskland där folk fått nog av den sk ”pandemileken corona” vilket är ett påfund av de mem kriminella gänget hos WHO bla den ökände dr.Fauci som tidigare lanserat fejkpandemier som HIV samt Measless varav ingen av dem existerar faktiskt (se microbiolog/virologen Stefan Lanka-google) och Bill Gates som i princip äger WHO idag och som är en fanatisk vaccinkramare och fantiserar om att RDif-chippa Världssamfundet
  (googla RFid chip Bill Gates) för att på så sätt överkontrollera individerna globalt mao…..om eliten får som de vill så ska lockdown gälla och bli det nya normala …den Nya Världsordningen har introducerats och visat sitt fula tryne
  ———————————————————————————–

  …………..”Nya protester mot coronarestriktionerna har blossat upp i Berlin efter att regeringen gett lagförslag på nya ”lockdownlagar”. Lagarna skulle bland annat utgöra regler för användande av skyddsmasker och social distansering. Enligt den tyska regeringen skulle de nya lagarna vara mycket viktiga för att stoppa spridningen av coronaviruset.

  Tusentals tyskar har samlats vid Brandenburger Tor nära parlamentsbyggnaden Bundestag, för att demonstrera mot de nya lagförslagen. De menar istället att lagförslagen har skyndats fram och att de skulle ge regeringen för mycket makt över vanligt folks liv.

  Polisen har satt upp barrikader omkring parlamentsbyggnaden för att förhindra folk från att komma för nära den. Myndigheterna har tidigare nekat demonstrationstillstånd till folk som velat demonstrera utanför parlamentet och polisen har varnat parlamentets ledamöter för potentiella ”attacker”.

  Under en liknande demonstration i augusti försökte folk bryta sig in i Bundestag.

  Bland demonstranterna syntes plakat med budskap som ”Vakna!”, ”Yttrandefrihet!” och ”För upplysning, fred och frihet!”. En del av demonstranterna har också uppmanat förbundskanslern Angela Merkel att avgå.
  Polisen har klagat på att några av demonstranterna inte burit ansiktsmask. Flera personer har gripits och polisen har använt vattenkanoner och tårgas för att försöka skingra massorna.

  Tyskland har haft en så kallad ”lockdown” sedan andra november. Man får bara träffas 10 personer i taget och de flesta restauranger, gym och andra platser är nedstängda.

  —Sprid på sociala medier——

 2. euroM skriver:

  —tillägg ovan—

  vaccinföretagens snabbframtagning av sk covid-19 vacciner så har övh taget inte några tester gjorts, att ta ett sådant vaccin är att gambling med sin hälsa definitivt oavsett tillverkarnas försäkran om att de är ok och dessutom har dessa skumma företag förhandlat bort sitt eget ansvar om seriösa biverkningar som ev kan uppkomma…att något land köper in dessa osäkra produkter är mer än oansvarigt………….

  jo!! men coronan då den hemska pandemin!!!??? well den är och förblir en fantasiprodukt som jag tidigare skrivit om……coronaviruset existera helt enkelt inte…..vad ni ser är en Global psychological operation för att kontrollera länder och dess befolkningar helt enkelt

  B Gates denna som många ser som en god filantrop vill se till att alla får ett RFid-chip inoperat under huden för att just du ska känna dig trygg???? detta chip spionerar på dig dag/natt
  sen slutligen de vacciner som kommer nu att lanseras modifierar ditt DNA och vad dess konsekvenser blir för mänskligheten kan man bara spekulera i….en gång ditt DNA blir manupulerat så finns ingen återvändo…ingen redovisning finns om ev biverkningar-tester osv från företagen…………….

  mer om detta på länken nedan

  —Altering Human Genetics Through Vaccination—
  https://www.organicconsumers.org/news/altering-human-genetics-through-vaccination

 3. euroM skriver:

  punkt 1-7 visar på att caucasian whites är skötsamma.belästa och skaffat utbildning samt minimal krimminell bakgrund…….vilket ses som något negativt av de sk kulturmarxister som författat den tafatta ”white supremacy” vilken andas avund och mindrevärdeskomplex 100% 🙂

  Bild: Frankfurtskolan poserar….,denna grupp konspirerade emot det tyska samhället under 40 talet och tvingades till slut att fly till Amerika där de fortsatte sina onda gärningar mot det nya landet de kom till.
  se deras målsättningar på bilden
  klicka för ev förstora bilden
  https://www.usmessageboard.com/attachments/cuqajd8wiaazmfo-jpg.65433/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: