Foliehatten skriver det väldigt bra.

”Bubblan” som etablissemanget lever i, är ingen bubbla för den är inte transparent – eftersom ingen ser vad som är på väg att hända. Det som händer nu, i USA kommer att få grava konsekvenser för vårt eget etablissemang. Det händer saker nu i en sådan takt som vi aldrig skådat under någon tråddeltagares livstid.

Politikerna borde ställa sig frågan, om den politik de för, kommer att föra in muslimska invandrare till det svenska samhället. En annan fråga politikerna ”bör” ställa sig, är vad som kommer att finnas kvar av det etniska svenska samhället nedsänkt i en övervägande muslimsk befolkning? Redan idag kan vi se att den byggs stora moskéer runt om i landet, med all säkerhet med pengar från Mena. Det har gott så långt att M i Helsingborg enligt HD anklagar det enda parti som är emot byggandet av en moské i Helsingborg för islamofober! Ett praktexempel på ett parti som säljer ut Sverige. De borde istället ställa sig frågan om det överhuvudtaget går att bygga en kyrka i ett muslimskt land. Fakta är att muslimer dödar kristna var dag i de muslimska länderna!

Vem tror ni yttrade dessa ord för 55 år sedan?
”Den framtid vi kan skönja kommer föra med sig mycket påfrestningar och svårigheter, när vi svenskar skall anpassa oss till en förändrad verklighet. Men skall vi kunna överleva måste vi lära oss att leva tillsammans med andra.”

Med dessa ord säger i princip Olof Palme Palme rakt ut att svenskarna skall få det sämre och bli en hotad minoritet i sitt eget land och om svenskarna vill överleva som folk så måste de anpassa sig till den nya ordningen.

Läs resten här.

2 Responses to Foliehatten skriver det väldigt bra.

 1. euroM skriver:

  ….för det första så är det inte Riksdagens politiker som sätter dagordningen i Sverige vad som ska göra och inte göras..utan det bestäms av kabalerna och deras verktyg bla FN och EU-kommssionen samt den internationella finanssfären…….våra politker är mao deras underdåniga lydhjon helt enkelt…………
  Sverige har tydligen blivit targeted för hur fort man kan bryta ner ett tidigare europeiskt mönsterland ekonomiskt-kulturellt-demografiskt
  det vi ser är inget mindre än genocideattempts-försök (folkmord) där svensken mem ska bort i princip tom genetiskt vilket ju var/är EUs motto där flertalet i EUs ledning uttryckt att europa inte får vara vitt utan måste blandas upp bla har F Timermans i EU-kommissionen uttryckt detta..
  vi har antivita kulturmarxistiska agenter i Sverige som propagerar för folkutbyte bla amerikanskan Barbara Spectre (googla henne på youtube-white genocide)

  ————————————————————————————-FNs genocide (folkmords) deklaration

  —–Enligt FN:s deklaration om mänskliga rättigheter: Folkmord är att räkna som en del av ett:

  “(A) Alla åtgärder som har till syfte, eller som verkan, att frånta en befolkning dess integritet som ett specifikt folk, deras kulturella värderingar eller etniska identiteter;

  (B) Alla åtgärder som har till syfte, eller som verkan, att frånta dem deras mark, territorier och resurser;

  (C) Varje form av befolkningsöverföring som har som syfte, eller verkan, att kränka eller undergräva ett folk, någon av dess rättigheter;

  (D) Varje form av tvångsassimilering eller tvångsintegration, av andra kulturer eller levnadssätt, som ålagts genom lagstiftande, administrativa eller andra åtgärder;

  (E) Varje form av propaganda riktad mot dem.”

  so ni ser är det precis detta som riksdagen sysslar med oavsett partifärg…..
  ———————————————————————————
  Bild: 4 antivita figurer som hatar vit kultur och människor
  B Spectre längst upp till höger
  klicka för ev förstora bild

 2. euroM skriver:

  …ang Sverige tar emot 5000 kvotflyktingar 2020 som flygs in till landet :

  ……. Regeringen, som ofta låter påskina att invandringen minskat, har beslutat att Sverige under år 2020 ska ta emot 5 000 kvotflyktingar. Sverige är det land som sett till befolkningens storlek tar emot flest kvotflyktingar i världen.

  ………Sverige är det land som sett till sin befolknings storlek tar emot flest kvotflyktingar i världen – 1 kvotflykting per 2049 invånare. Om man ser till absoluta tal hamnar vi på fjärde plats i världen – och det är bara USA, Kanada och Storbritannien som tar emot fler, skriver Nya Tider.

  I Migrationsöverenskommelsen (MÖK), som ingicks med de borgerliga partierna år 2015, uppger regeringen att den numera för en mer restriktiv invandringspolitik.

  Kvotflyktingarna som tas emot i Sverige flygs in i landet.

  — De kvotflyktingar som kommer till Sverige flyger reguljärt. I år har vi tagit emot främst syrier, men även bland annat eritreaner och kongoleser, sa Migrationsverkets presstjänst till Nya Tider i slutet av oktober.

  Kvoten för Sverige är 5 000 kvotflyktingar per år. Kvotflyktingarna har sedan juli undantagits från de reserestriktioner som på grund av coronainfluensan infördes i mars. Hittills i år har ”endast” runt 2 200 personer flugits hit.

  — I vår senaste prognos, som kom i fredags [den 23 oktober], har vi angett att vi beräknar kunna överföra 4 500 kvotflyktingar under året. Beroende på hur pandemin utvecklar sig i Sverige och världen kan den siffran komma att ändras under höstens gång, uppgav Migrationsverket i oktober till Nya Tider.

  Migrationsverket uppger att överföringen av kvotflyktingar sker med kontinuerlig kontakt med Folkhälsomyndigheten och vid behov även med smittskyddet i aktuell region.

  Kvotflyktingarna är inte asylsökande utan väljs ut av globalistorganisationen FN och har permanent uppehållstillstånd i vårt land redan innan de anländer till Sverige.

  Antalet kvotflyktingar som tas emot i Sverige är ett politiskt beslut som fattas av regeringen årligen. Det anges i budgetpropositionen att antalet ska vara 5 000 även år 2021, men formellt fattas beslutet av regeringen i slutet av 2020.

  Varje kvotflykting kostar i genomsnitt de hårt beskattade svenskarna 620 000 kronor – men vad värre är är att svenskarna genom massinvandringen trängs undan och riskerar att utrotas i sitt egna land.
  Sprid artikeln på sociala medier!

  FrriaTider/NF
  ———————————————————————————–
  kvotflyktingar är precis samma folk som söker asyl i Europa och Sverige och de har i princip inte större skäl att få uppehållstillstånd än asylsökande migranter,tom folk från Västafrika går in som kvotflyktingar vilket är absurt 100%
  Sverige måste lära sig att säga ifrån org som FN och alla dess organ,NGOs och övriga lobbyister för folkutbyte…….och inte bete sig som cuckade 🙂

  Bild: om FN/EU-kommissionen/NGOs samt svenska Riksdagen får som de önskar så ska Europas och Skandinaviens framtida folk se ut så här på bilden nedan … mao genomförandet av C Kalergis plan om att genetiskt få bort de vita folken i Europa
  (googla: white genocide Kalergi, se även på YouTube)

  klicka bild för att ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: