Det är dags att polisen börjar agera som poliser.

Det är samtidigt dags att rensa upp mesarna i våra domstolar.

I Dagens Industri vänder sig ledarskribenten Ellen Gustafsson på ett välformulerat vis mot polisens eviga tjat om att socialpolitiken ska lösa problemen med kriminaliteten:

”Lösningen har enligt polisen länge varit omfattande sociala insatser och bättre skolgång. Det är märkligt hur polisen underskattar den egna verksamheten. Sveriges problem är inte brist på sociala resurser, utan brist på lagföring av kriminella. Den konstanta undermineringen av rättsstaten och våldsmonopolet. Den otillräckliga lagstiftningen och politisk undfallenhet.

Att bura in lagförbrytare, även ungdomar, för en lång tid är inte en separat del från förhindrandet av återrekrytering. Tvärtom. Unga lockas in i gäng eftersom det i utsatta områden har blivit ett högstatusyrke att vara kriminell. Det ger makt, pengar och lyxbilar utan åratal på universitetet.

Att ta bort aspirerande brottslingars förebilder och kriminellas resurser borde vara en prioriterad fråga för att förhindra återrekrytering. Det arbetet faller på polisen, inte socialkontoren. Polisen måste återigen börja tro på betydelsen av det egna arbetet.”

Ord och inga visor.

Sätt hårt mot hårt så kan polisen vända utvecklingen. Men det gäller att inte anställa knäböjare.

Varjager

4 Responses to Det är dags att polisen börjar agera som poliser.

 1. Blodsven skriver:

  Blir så när landsförrädare ska lösa problemen de själva skapat…

 2. euroM skriver:

  …..polisen idag är bakbundna och cuckade pga av politikerna i Sverige vill ha det så,inget får störa migranterna…de ska ges allt och lite till ..allt enligt FNs önskemål om att migranter till i-länder ska tom få förtur till förmåner,…..skandinaven och europen får alltså backa och bli i princip 2-3hands medborgare i sina egna länder…alltså sist i alla köer…………..
  (se vidare UNs Global Compact Migration)

  de importerade samhällsproblemen kommer inte att försvinna för att man bygger fler fritidsgårdar fler samtal med kuratorer eller fler poliser och dyra fängelser…problemet är att migranten och dess offsprings har övhtaget ingen respekt för lagar-seder i det land de kommit till…..
  Sverige har salufört sig själv som ett lyckoland med massor av bidrag utan krav………..allt är fritt och man får göra vad som helst här……
  endast återvandring av minst 90% av migranterna kan lösa majoriteten av problemen vi har……………

  G Soros ”open society found” har spridit/er mängder av falsk info i U-länderna om ett gratis Hollywoodliv i Europa med gratispengar och flickor som står på kö för U-landshensen..det är ungefär de budskap dessa NGOs spridit………….de vi sett de senaste 5 åren har alltså inget med flyktingar att göra utan är en medvetet försök att genomföra C Kalergis genocideförsök av Europa ingenting annat…………………
  Bild: Ungern 2015 där gubbs från U-länderna vill till sagoländerna i norr med allt gratis

 3. euroM skriver:

  OT-off topic
  ang covid-19

  ”Professor vill ha tvångsåtgärder: ”Stäng ner landet!” (???)

  ……..För virologen Fredrik Elgh vid Umeå universitet är emellertid de åtgärder som hittills vidtagits för att dämpa smittspridningen otillräckliga….som ursäkt för ovan är att sjukhusen dingnar av covid-19 patienter och dödligheten ökar (???)
  mao rent trams helt enkelt…….sjukvårspersonal i Sverige men även utomlands har tröttnat på MSMediernas lögner samt på sk överlöpare som Fredrik ovan som mem ljuger friskt om det hela.
  den sk första vågen av den påhittade coronapandemin Feb/Mars
  så beskrev bla CNN-FOX med flera nyhetskanaler om att Elmhurst-hospital NYc var överbelamrade med patienter överallt med jätteköer utanför…….och det visades köer utanför men dagen efter var sjukhuset mem tomt inga köer inga tjutande ambulanser…sjukhuset bevakades av frivilliga som filmade det hela 🙂 och de flesta av dessa youtubevideos togs omg bort naturligtvis..

  ….framstående virologer/microbiologer dömmer ut covid-19 som ett virus då ju faktiskt inget sådant virus kunnats framläggas och bevisas av något forskarteam hitills………..

  men vad är då syftet med denna fejkpandemi i så fall????
  ..jo helt enkelt att eliten vill slå sönder Världsekonomin och sedan tvinga in nationer/länder i en Världsregering som ska -som det påstås ”rädda världen” ifrån onda händelser som fejkpandemier eller påhittad klimathot osv……….detta gick bla H Kissinger ut med våren 2020
  det hela är helt enkelt startskottet på ”the New World Order”
  vilket beskrivs a Rosa Koire-Youtube ”behind the green mask”
  där individerna ska totalövervakas 24 tim/dyngnet och med begränsad rörelsefrihet(vilket vi alltså börjar se redan nu)
  dessutom förbud för odla själva samt övhtaget privat ägande samt avfolkning av landsbygden mm……

  Bild: eliten planerar hur världen ska se ut som passar dem bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: