Uppgörelsens timma närmar sig…

Katerina Janouch
Vad händer med ett litet barn som får en stor kniv mot ryggen när han befinner sig i en livsmedelsaffär för att köpa lite snacks? Vad händer med ett lands befolkning, med mammor och pappor, med syskon och kompisar, när de inte vet vem som blir nästa offer för det besinningslösa våldet, brutaliteten, hänsynslösheten och aggressionerna? Hur hamnade vi här, i ett laglöst land där mördare ges löjligt låga straff och där rättsväsendet verkar ha checkat ut?
Sverige har på bara några år förvandlats från ett lugnt och tryggt samhälle till ett land där små barn rånas, våldtas, torteras och misshandlas precis som det passar förövarna. Våldsverkarna riskerar inga vidare straff. Istället kan de posera på sociala medier och håna sina offer.
Samhällsförfallet utspelar sig framför våra ögon och vi är som förlamade, sittande ankor som förtvivlat ser på.Men jag tänker också att det är så mycket som händer i Sverige som ingen kan ha föreställt sig. Sådant som är typiskt osvenskt tillåts bre ut sig här. Så kanske även något annat otypiskt en dag kommer inträffa – att de ansvariga politikerna faktiskt ställs till svars. Att de straffas. För med tanke på vad som sker idag, är allt möjligt. En dag”.
Patrik Engellau
Om livet är så dyrbart för oss vanliga människor hur mycket angelägnare ska det då inte vara för en regering att överleva ytterligare ett val? En pressad regering kan göra nästan vad som helst för att få några års respit. Jag kan inte hitta på någon annan förklaring till det apspel som pågår inför medborgarnas förfärade ögon. Exemplen är legio”.
…………..
Katerina Janouch är en av de allt fler berömvärda sanningssägarna i dagens Sverige. Mycket talar för att hennes ord om att ansvariga ska straffas inte förblir en förhoppning, utan rentav verklighet framöver!
Patrik Engellau som också han genomskådat den politiska teater som spelas upp för svenska folket, anger i artikeln hur den nu sittande regeringen gör sig skyldig till alla konstens bedrägerier för att sitta kvar vid makten.
Helt klart kommer inte bara denna regering, utan därtill ett antal sådana sedan 3-4 decennier tillbaka, att tillhöra dem som ska ställas till svars. Naturligtvis gäller ansvarsställandet inte heller enbart politikerna under dessa år, utan givetvis hela det PK-etablissemang – massmedierna medräknat – som understött och ibland föst politikerna med strypkoppel för att dessa skulle verkställa folk- och landsförräderi-politiken.
Frågan är hur mycket mer som dessa ska göra sig skyldiga till innan vi – svenska folket – sätter definitivt stopp för vansinnet. Dröjer det alltför länge kan det riskera att bli allt annat än rättegångar i den västerländskt civiliserade formen som kommer till användning. Det kan istället bli fråga om summariska rättegångar á la uppgörandet med Nicolae Ceausescu..!
//Kenneth Sandberg

One Response to Uppgörelsens timma närmar sig…

 1. euroM skriver:

  …de som styr Sverige idag är inte riksdagens hens utan makten kommer utifrån där våra politiker-partier mem är springchasar till dessa ”his masters voice” dvs den kriminella banksters elit…där tex vår finansminister direkt styrs av dessa 100% och som ser till att Sverige lånar upp till ca 2 miljarder per dygn för att kunna fortsätta strössla pengar på nyanlända lyckosökare…………man kan undra vad Magdalena har fått sätta i säkerhet för dessa monstruösa lån???
  är det Sveriges skogar och malm kanske??

  svenska politiker är mem sämst i Europa och tillåtit-er massinvandring som i princip är 10Xstörre än övriga europa räknat per/capita….Sverige ensamt har faktiskt tagit emot 50% av alla som sökt sig till Europa och man gör ingen min av att minska den alls…

  i dagsläget har Sverige sämst pensioner i Europa…sämst brandförsvar vid större skogsbränder,minst antal sängplatser per innevånare,troligen sämst i skolan där vi via de årliga PISA-skoltesterna hamnar i botten vilket infallit detta decennium pga av massimport av U-landsfolk,tidigare låg vi topp 5……………….som lök på laxen så toppar vi våldtäktsligan i Världen i konkurrens med 2 afrikanska länder varav den ena är SydAfrika…………..

  FN via EU-kommissionen vill helt klart se Europa inkl Sverige gå ner sig kulturellt-ekonomiskt samt demografiskt…..ett planerat folkmord helt enkelt….vilket ju EU-kommissionens F Timermans förordat där han menar på att Europa får inte vara vitt…………….
  till FNs glädje kommer Sverige om ca 10 år ligga på ca 48plats i den sk HDI(human development index) listan internattionellt dvs en definitiv U-landsnivå…………..fattigast i Europa bla……

  Bild: den pågående massinvandringen av migranter är mem plannerat folkmord på svensk & europeisk kultur och demografi
  vilket beskrevs redan på 30-talet av EUs fader C Kalergi….
  googla; kalergi white genocide
  bild visar på att allt fler skolklasser börjar närma sig bilden där svensken är i minoritet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: