Pengarna går till alla invandrade pensionärer .

Så de som inte har bidragit med en krona får mest. Vi andra ska hålla tyst annars är vi rasister.

Så stor andel av pensionspengarna går till dem som aldrig arbetat i Sverige, att de som faktiskt arbetat får lägre pension än dem som inte arbetat. Skamligt är bara förnamnet.

Trots regeringens nya pensionstillägget och skattesänkning kommer tre av fyra pensionärer att få en pension som är sämre än grundskyddet. Det visar beräkningar från Sveriges Pensionärsförbund, SPF.

40 års yrkesarbete lönar sig inte för de som fyllt 65 eller är blivande 65-åringar.

Det är för lite pengar i pensionssystemet vilket betyder att som arbetat och slitit inte får mer i pension än om de som inte jobbat en enda dag i hela sitt liv, rapporterar Aftonbladet.

Man undrar varför det fortfarande finns folk som säger öppna gränserna och plånboken.

Det Eriksson säger är i klartext att pensionerna urholkas därför att Sverige tar emot så många äldre migranter som får full garantipension, eftersom de inte arbetat i Sverige. Socialdemokraterna är mer måna om dessa och ger dem högre garantipension än den pension som undersköterskor får efter att ha arbetat ett hela yrkesliv.

Varjager

7 Responses to Pengarna går till alla invandrade pensionärer .

 1. […] Pengarna går till alla invandrade pensionärer . — Varjager’s Weblog […]

 2. euroM skriver:

  ….iom att politikerna gett grönt ljus till anhörighetsinvandring så kommer naturligtvis många 60+ personer in dvs äldre migranter
  som kommer till dukat bord där de får ÄFS(äldreförsörningsstöd)
  som dessutom är skattebefriad till skillnad ifrån pensionerade svenskar som betalar skatt ca 30%+
  dessutom har de rätt att erhålla ev pension från hemlandet upp till ca 3000sek utan att det påverkar det svenska försörjningsstödet ÄFS…

  …och nu till det häppnadsväckande: de betalar 0 kr för hemtjänst-
  där svensken får betala 200+

  —Anlitande av hemtjänst för den som har ÄFS är dessutom avgiftsfritt. De som har ÄFS får också gratis vård och omsorg (hemtjänst etcetera), eftersom ÄFS inte är avgiftsgrundande.

  Kan detta verkligen stämma?

  Ja. Socialtjänstlagens ”bestämmelser för avgifter inom äldre- och handikappomsorgen” säger: ”Äldreförsörjningsstöd räknas inte som inkomst.”
  ————————————————————————————-
  . äldre migranter kan alltså kvittera ut 5 798 kr per månad för ensamstående och 4 691 kronor per månad för de som är gifta. Ett skattefritt bostadsbidrag därtill på 6600 för ensamstående

  mer på länken nedan

  PS. ovan var ifrån 2015 så man kan gissa att ÄFS-bidragen är högre 2020
  https://blogg.vk.se/jonzon/2015/08/21/ar-detta-riktiga-uppgifter/

 3. euroM skriver:

  ..slutligen så menar UN (fn) att folkutbytet hos i-länderna ska hjälpa en ”åldrande befolkning” med ekonomin och fylla på pensionssystemen vilket FN menar på ska ske med massimporten av dysfunktionella U-landshens (???)

  även homogena länder som Japan och SydKorea ska slås sönder demografiskt med ovan falska proklamering om att migranterna är en jättetillgång ekonomiskt……….
  tyvärr har svenska politiker köpt denna av FN falska ekvation 100%
  …de vita folken har inga reträttländer att fly till men Syrier-Irakier-Somalier mfl har kvar sina länder intakt demografiskt som tidigare samt sin kultur ohotad

  Bild: vita blir alltmer undanträngda på alla sätt i sina hemländer
  från Paris gator……….och Stockholm city av idag domineras av främlingar – en tur på T-Centralen ca 18:00 en vardag ses uppåt 90% främlingar dvs utomeuropeer av olika valörer på perrongerna…….vart är alla svenskar???

  klicka för ev förstora bild

 4. elfyma+ skriver:

  Varför har då inte SPF, PRO och de andra stridit för att det ska löna sig att arbeta för att få högre pension än invandrade ”pensionsräddare” ?
  Varken SPF eller PRO släpper fram inlägg i sina medlemstidningar som tar upp sveket mot pensionärer som arbetat. Är själv portad.
  https://varjager.wordpress.com/2015/05/04/vara-pensionarsorganisationer-ar-alltid-lojala-mot-sina-moderpartier/

  Och kom inte och påstå att ni inte såg det komma !
  Har skrivit otaliga inlägg om detta de senaste 10-åren på Varjager
  https://varjager.wordpress.com/naringsliv/

 5. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Sossen ”herr” Löfvén anser sig också vara mycket värd.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2020/08/22/svenska-pensioner/

 6. euroM skriver:

  OT–off topic–

  igår gick statsminister Stefan Löfven (S) tillsammans med socialminister Lena Hallengren (S) att alkoholförsäljning förbjuds efter klockan 22:00 för alla restauranger, krogar, barer, nattklubbar och studentpubar. Detta med anledning av den pågående coronapandemin……………….och förbudet gäller till Februari tillsvidare och för detta vill man ha till stånd en ”lagändring” ????
  …alla människor som är närmare än 1,5m är intima och därmed farliga för sig själva och omgivningen vilket faktiskt är själva signalen till medborgarna att de i princip är 2-benta fantasivirusar
  som hotar allt och alla……..mao en skrämsel psyop (psychological operation)…
  allt detta kan ses som preludium til FNs globala marxistiska UN-agenda 21/30 där individerna totalövervakas 24 tim/dyngnet
  där människor ska vistas i övervaknings zoner och trängas i jättestäder och där familjer ska bo i trånga minimala bostäder…
  och som utmärkta verktyg är då klimat och den påhittade pandemihotet som just denna covid-19 corona..som inget forskarteam har lyckats isolera och bevisa dess existens övhtaget……………jo men WHO och
  CDC samt ECD säger att det är en pandemi 🙂 men nej inte alls……
  fösta vågen i vårvintern 2020 så var bla Elmhurst Hospital-NY mem tom trots lögnkanaler som CNN-FOX news påstog att sjukhuset dignade av sjuka coronasmittade………..sjukhuset filmades i flera dagar av sk frivilliga observatörer……….

  ….nu har alltså även svensk sjukvårdspersonal tröttnat på lögnerna ifrån MSMedierna här samt skrämselorganet FHM-folkhälsomyndighetens dagliga hotbilder och lögner……….
  demonstartion genomfördes i Stockholm för ca 1 vecka sedan men inte ett pip ifrån TV4-SVT om den saken………..
  …i USA har uppdagats att sjukhuspersonal blivit erbjudna ca 1000-US dollar per st person om man ettikerar alla avlidnas orsak som just corona….har svensk sjukhusansvariga-personal blivit erbjudna detsamma tro???
  PS. WB-worldbank en av elitens pengaborgar siade nyligen om att covid-19
  kommer vara 3 år till(minst) vilket de gillar för att på så sätt slå sönder världsekonomin

  Bild:sådana här fejkade coronaoffer psyops-bilder förekom feb-mars på socialaplattformar bla….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: