Mattias Karlsson har tappat allt anser jag.

Han gnäller på Trump och pratar mer bidrag. Han är även den som styr uteslutningar i SD. Han är köttgrytornas man.

INRIKES. Det är ”djupt oansvarigt” av Donald Trump att uttala sig om valfusk i samband med presidentvalet. Det säger SD-toppen Mattias Karlsson, som också anser att det republikanska partiet i USA måste ta ”steg till vänster”.

Mattias Karlsson har i samband med presidentvalet i USA lyfts fram i SVT som någon form av kvalificerad kommentator av amerikansk politik. Bland annat deltog han i den statliga tv-jättens valvaka i tisdags.

Nu rasar den välfärdsorienterade SD-toppen mot att Donald Trump anklagar Demokraterna för att ha fuskat med rösträkningen.

Bevisen för röstfusk är väldigt stora.

Varjager

2 Responses to Mattias Karlsson har tappat allt anser jag.

 1. SasjaL skriver:

  Hur länge har Sverigedemokraterna varit infiltrerade utav vänsterblivna? Förr eller senare avslöjar de sig …

 2. euroM skriver:

  OT-off topic

  pga av den enorma massinvandringen till Sverige så besvärar sig inte längre migranterna sig att lära svenska språket och de barn som de har förstår många övhtaget ingen svenska vilket man upptäckt på BVS i Ronneby. I Sverige gäller enlig tpolitikers förhoppningar att omvänd integration ska gälla-dvs svensken ska anpassa sig till migranterna och inte tvärtom.

  ——MÅNGKULTUREN—-. I ett upprop slår ett tjugotal läkare och sjuksköterskor från BVC i Ronneby larm om att många barn inte kan prata svenska och att det enbart är arabiska som gäller på vissa förskolor. Lösningen är att blanda svensktalande barn med ”barn till flerspråkiga”.

  I nya Ronneby kan många barn inte prata svenska och det talas enbart arabiska på vissa förskolor. Genrebild. Foto: Pxfuel (Public Domain).

  På Barnavårdscentralerna (BVC) i Ronneby har ett tjugotal läkare och sjuksköterskor undertecknat ett upprop där de slår larm om att många barn i kommunen inte har lärt sig prata svenska, rapporterar Sveriges Radio.

  Det påpekas i brevet att det finns förskolor med nästan enbart arabisktalande barn.

  — Man förstår på kroppsspråk och annat att barnen inte förstår oss, säger Christine Andersson som är distriktssjuksköterska på Ronneby vårdcentral till SR.

  — Förr var det barnen som kunde svenska och fick översätta till föräldrarna. Nu är det tvärtom, och det gör oss oroliga, säger hon.

  Andersson tillägger att det kan bli svårt för barnen att hänga med när de börjar vanlig skola eftersom skolan inte är någon institution för att lära ut svenska utan för att ge utbildning.

  — Har man gått på förskolan i kanske två-fyra år, då ska man ju kunna svenska, menar hon. När det är många barn som pratar – ”inte pratar svenska” – så blir det ju inte så, säger Andersson till SR.

  I uppropet menar man att lösningen är att kommunen leder arbetet bland aktörer som skola och ”religiösa ledare”.

  Man ser en fara i att förskolorna har en ”för homogen” sammansätttning av barn och menar att lösningen är att blanda barnen så att ”svensktalande” barn kan hjälpa till att få de ”flerspråkigas” barn att lära sig tala svenska.

  Kommunalrådet i Ronneby, Roger Fredriksson (M), hoppas att en ny skolsatsning som ska göras i kommunen ska bryta segregationen och resultera i att skolorna får elever med ”blandad bakgrund”.

  Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: