It ain’t over ‘til it’s over

Det kommer en bli en lång följetong.

Jenny Piper

Svenska folket är i extas, partiledare och ministrar gör vågen, journalister slåss om utrymmet för att få ge just sin syn på ”dåren” Trump som äntligen besegrats samt media gnuggar händerna över alla tusentals likes. Orsaken är att Joe Biden – uppbackad av media – utropat sig till USA:s nya president.

Men det många glömmer är att det här är långt ifrån över – dels ska domstolen ta ställning till om det skett valfusk och dels utreder man fortfarande mutanklagelserna mot Biden. Ni vet allt det där som media inte vill ska komma fram.

Vem som i slutändan kommer tillträda som president i januari återstår att se och det är inte omöjligt att många kommer att få äta upp sina ord framöver!

#thetruthalwayscomesoutintheend

Visa originalinlägg

One Response to It ain’t over ‘til it’s over

  1. euroM skriver:

    …..märkligt att se hur amerikas befolkning samt världssamfundet har så stora förhoppningar på varje ny amerikansk president…VitaHuset är en lekstuga med 2 fiktiva block Demokrater/Republikaner som har sina låtsasfejder…men de båda styrs av den verkliga makten de sk ”puppetmasters” eller eliten om du så vill….Biden eller Trump har alltså inte så stor betydelse..ingen av dem kommer göra ”america great again”…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: