Valfusk i Sverige

Klockrent och vi ser hur globalisterna fuskar i USA.

Petterssons gör Sverige lagom!

DEMOKRATI. Det finns många sätt att manipulera ett val. Ett sätt är att manipulera valmanskåren, exempelvis genom att förflytta folk från en plats till en annan. Sedan går det att manipulera, muta eller hota media. Sedan går det att ändra regler för att gynna en part eller tillsätta aktivister som gynnar den egna sida. Säga en sak innan valet och göra en annan efter osv.


Visa originalinlägg 842 fler ord

2 Responses to Valfusk i Sverige

 1. euroM skriver:

  ……största felkällan och ev manipulation av valresultat sker hos Länsstyrelsen som bearbetar sammanställer valdistriktens resultat och
  med de siffror de får in kan lätt omvamdlas till något helt annat…de är alltså sista instansen…vem ska kontrollera dessa hens övhtaget???

  –Val–
  ……….”När det är val ansvarar Länsstyrelsen bland annat för att dela in länet i valkretsar och valdistrikt, utfärda nya röstkort och rapportera röstresultat till Valmyndigheten. Vid val till Europaparlamentet är det Länsstyrelsen som administrerar röstlängden för alla röstberättigade i EU-valet.
  Länsstyrelsen är regional valmyndighet. Det betyder att vi ansvarar för att planera och genomföra allmänna val, val till Europaparlamentet och nationella folkomröstningar”………………..

  mer på länken nedan
  https://www.lansstyrelsen.se/stockholm/bo-och-leva/livshandelser/val.html.

  precis som i Sverige så har det ingen större betydelse vilket block som vinner då det i slutändan politiken styrs utanför Riksdagen
  av de som verkligen styr Sverige liksom i Usa där det knappast spelar någon roll vilken av Trump-Biden som vinner…de som drar i trådarna sitter bakom manegen sas……………………….

  ———————————————————————————-
  OT-off topic
  …enligt vissa källor så ska sjukhuspersonal i Sverige tröttnat på MSMediernas & FolkHälsoMyndgheternas lögnsiffror om covid-19 fall som påstås ökat dramatiskt med bla överfulla sjukhus……..
  personalen menar att så är inte alls fallet…..men tystas naturligtvis ner av medier-Tegnell & comp..
  påminner om Feb/Mars 2020 i Usa där bla Elmhurst i NYc var överfulla av sjuka i corona…..observatörer på plats fann ett sjukhus med knappt någon trafik alls 🙂
  (ska försöka hitta artikeln om detta)

 2. euroM skriver:

  Bild: är dessa gubbar endast marionetter som spelar sina roller de fått av ”the puppetmasters” vad tror ni??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: