Herr Johansson borde sluta slira på sanningen om invandringen

Morgan Johansson kan inte sluta ljuga. Han är karriär sosse.

Jenny Piper

Börjar morgonen med att läsa Maria Malmer Stenergards utmärkta debattinlägg där hon ger en känga till Sveriges troligen genom tiderna sämsta justitieminister Morgan Johansson, som har gett passiviteten ett ansikte och nu försöker lägga ut dimridåer om migrationspolitiken. Bra där av M – det behövs en stark opposition för att påvisa hur väljarna blir dragna vid näsan!

#vigillarintefegapolitiker


”Migrationsminister Morgan Johansson lägger ut dimridåer och far med osanning. Faktum är att han och hans regering vill öka invandringen till Sverige.

Det var ett antal uppseendeväckande uppgifter som framkom i Ekots lördagsintervju med Morgan Johansson i helgen. Dessvärre har vi en migrationsminister som lurar väljarna.

För det första. I intervjun försöker Morgan Johansson få det att framstå som att Sverige inte längre har någon hög invandring. Dock ligger vi fortfarande i topp i Europa. I fjol tog Sverige emot 22 000 asylsökande. Det var det sjätte största mottagandet sett både till…

Visa originalinlägg 377 fler ord

One Response to Herr Johansson borde sluta slira på sanningen om invandringen

 1. euroM skriver:

  ….Danmakr har handlingskraftiga politiker som inte vill bli ett Sverige nr 2 med ekonomiska problen och överfulla dysfunktionella slumområden men mängder av bidragsberoende migranter som ju kom endast för dessa hit…………..
  ……………………….”publicerad 28 oktober 2020 kl 18.17″
  Utrikes. Omkring 200.000 invandrare bosatta i Danmark är nu föremål för den repatrieringslag som utökades ifjol. Det skriver Danmarks Utlännings- och integrationsdepartement på sin sajt integrationsbarometer.dk”………………………………..
  enligt FN så ska våra nordska grannar klara sig bra mycket bättre än Sverige som dippar ner mpt U-landsnivå allt snabbare……..och enligt FN ska vi ligga så lågt som under 40-strecket på HDI(human development index) internationellt om ca 10 år vilket är en rejäl U-landsnivå helt enkelt.

  Läs mer på länken om Danmark
  https://www.friatider.se/200000-invandrare-foremal-dansk-repatrieringslag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: