Lyckad Koranbränning på Mynttorget, trots mystisk ”åsiktspolis”

Skrämmande att åsiktsfrihet är under angrepp av inkvoterade poliser.

Hedniska Tankar

I fredags brann Koranen åter i Sverige, enligt vad ”gammelmedia” helt glömde bort att rapportera. En värdig minnes-ceremoni utfördes på Mynttorget för läraren Samuel Paty, som fegt mördades av islamister i Frankrike, bara därför att han undervisat om yttrandefrihet, något han dessutom var beordrad att göra enligt läroplanen i de franska skolorna. Och Koranbränning är – som vi sett – inte alls förbjudet i Sverige.

Ändå avbröts de goda patrioter som samlats utanför Riksdagen av två civilklädda individer med Iranskt utseende. Dessa sade sig vara poliser, och kunde även uppvisa Polislegitimationer, men varifrån de egentligen kom, och vem som beordrat ut dem i tjänst verkade vara högst oklart. Normalt sett åker inte polismän i Sverige långa omvägar för att ingripa emot något på sin fritid, och man måste ifrågasätta, vad dessa två individer egentligen var ute efter.

Den mest aggressive av de två männen backade undan…

Visa originalinlägg 233 fler ord

2 Responses to Lyckad Koranbränning på Mynttorget, trots mystisk ”åsiktspolis”

  1. euroM skriver:

    ..det jag kommer att skriva är kontroverssielt för många men
    …..de som brände koranen på mynttorget är i själva verket sk counterjihadister där bekvämt alla illdåd som skett och sker i samhället och tex i Europa beror på islam när det i själva verket är eliten själva via agenter som vill starta social oro vilket är meningen….genom att hetsa olika grupper-länder-religioner emot varandra dvs söndra & härska……,Dan Park är tydligt en sådan figur…haft utställningar i bla NYs judiska gallerier där han är populär 🙂
    varför ingen polis fanns och stoppade det hela beror på att de styrande i Sverige gillar vad som sker mao man vill ha kaos så mycket som möjligt. ….men den sk halshuggningen i Paris nyligen då??? var inte det en muslim?? 🙂 nej inget skedde… det var enbart en av de återkommande teaterföreställningar som de styrande bjuder på för att skapa social oro precis som i Sverige (se Drottninggatan terror)

    Bild: counterjihads trossystem går ut på allt det onda som sker i samhället beror på Islam-muslimer,…..counterjihad skapades av mem eliten själva för att sas få dig fokusera på fel fiende vilket själva verket är de internationella banksters och dess kabaler som styr bla FN-EU-kommissionen ned till länders politiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: