Morgan Johansson: Hetsa inte mot invandrare

“Det du borde ha gjort i talarstolen är att be Tommie Linds föräldrar om ursäkt men det är du naturligtvis för dum och ointelligent för att förstå och göra.

Och inte bara Tommie Linds föräldrar utan till samtliga dom efterlevande till mördade svenskar samt till alla dom kvinnor och svenska tjejer som våldtagits av dina och ditt partis importerade slödder. Men det räcker inte med detta din lille fjant, du borde också be om ursäkt till alla dom svenskar som misshandlats, rånats, utsatts för bedrägerier, lidit ekonomisk skada av alla sprängningar och anlagda bränder som ditt partis importerade vildar anlagt samt alla kostnader som belastar svenska skattebetalare i form av försörjningsstöd och andra utbetalda bidrag till s k flyktingar som varken vill eller kan stå för sina egna kostnader”.

……….

En “liten fjant” är Morgan Johansson förvisso. Men dessvärre inte lite farlig. För precis som du skriver Sandor Herold, så har han på sitt samvete alla dessa offer som hans invandringspolitik resulterat i; “kvinnor och svenska tjejer som våldtagits, svenskar som misshandlats, rånats, utsatts för bedrägerier, lidit ekonomisk skada av alla sprängningar och anlagda bränder som ditt partis importerade vildar anlagt samt alla kostnader som belastar svenska skattebetalare i form av försörjningsstöd och andra utbetalda bidrag till s k flyktingar som varken vill eller kan stå för sina egna kostnader”.

Därför måste han – tillsammans med sina partikollegor och politiker från deras stödpartier – ställas inför en folkdomstol när vi väl fått till en förändring i nationens styre.

Vilket bör leda till gyllene tider för tillverkare av lyktstolpar…

//Kenneth Sandberg

2 Responses to Morgan Johansson: Hetsa inte mot invandrare

 1. euroM skriver:

  ….i stort sett alla av dagens partiledare och dess närmaste är mem ombud åt internationella banksters Globalists inkl då marxistiska antivta EU-kommissionen + FN och dess olika underavdelningar.
  Glöm att de är dina ombud som vill dig och landet gott…så fort de är invalda börjar de servilt serva sina masters 100% och de vet att de kan bli belönade personligen som tex Reinfeldt och nu finansministern Magdalena som går till finanshajarna på IMF som gott förvärv för hennes skuldsättninga av Sverige på hundratals miljarder som upplånats för att hålla importfolken med service/bidrag………….
  Glöm FNs falska proklamering om att dessa U-landsmänniskor ska bli ett lyft för Europa inkl Sverige ekonomiskt och att dessa ska se till att pensionsfonderna växer igen(????) tyvärr har politikerna helt köpt denna förklaringsmodell och vi vet att den är falsk
  Precis som ovan nämnts så måste man byta ut i princip nästan alla i Riksdagen för att få i ordning på Sverige ekonomiskt-kulturellt samt
  trygga vår särart som folk som ju Israels politker helt öppet gått ut med att de inte vill ha massnvandring då det ”hotar israels identitet-särart-kultur”, vilken svensk politiker vågar kliva ur gaderoben och säga något liknande??? 🙂

  Bild:några antivita citat på bilden
  klicka för ev förstora den

 2. euroM skriver:

  OT-off topic-

  …nu börjar det lanseras för de som ska resa måste verifiera att de tagit covid-19 spruta för att övh taget kunna åka någonstans…i slutändan om WHOs falska profeter som dr.Fauci-B Gates får som de vill så ska ”alla” i princip få giftnålen i sig som har 2 ben…..och för att kunna röra dig fritt måste du alltså visa på att du fått vaccinet som inte alls är testad eller om det har biverknigar eller ej…du spelar alltså rysk roulette med din hälsa för att skydda dig mot ett virus som i princip inte finns-inget seriöst forskar team har kunnat isolera covid-19 som ett virus…mer om virus googla Stefan Lanka virus
  använd gärna annan sökmotor än google då de börjat ta bort obekväma sökresultat mao censurerar…………………..

  en video om covid-19 certificering-en början på ev allmän chippning av människor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: