Christian Sonesson: Passar det inte så går det bra att säga upp sitt hyreskontrakt. Vi kommer inte köpa in bostäder.

Klockrent

SveaNews

I Staffanstorp placeras nyanlända i husvagnar. Vagnarna var en lösning för att hantera effekterna av flyktingkrisen under 2017.
Enligt den kritiserade bosättningslagen som började gälla den första mars 2016 tvingas alla landets kommuner att dela på mottagandet av nyanlända.
Detta för att möta behovet av boende för de som kom till Sverige under flyktingkrisen 2015.
Trots larm från kommunerna att de inte klarar mottagandet så meddelade regeringen 2016 att de inte hade några planer på att tillfälligt pausa utslussningen av nyanlända som fått asyl.

Igår gjorde SVT Nyheter Skåne ett reportage om tre migranten som bor i husvagnarna. De säger att de vantrivs och vill flytta därifrån.

Christian Sonesson: SVT klippte bort den delen av intervjun där jag påtalar att de gemensamma ytorna, såsom kök, tvättrum, studierum, duschrum städas en gång i veckan av en städfirma, vilket är en kostnad som läggs på hyran.

Var och en får sedan städa…

Visa originalinlägg 298 fler ord

One Response to Christian Sonesson: Passar det inte så går det bra att säga upp sitt hyreskontrakt. Vi kommer inte köpa in bostäder.

 1. euroM skriver:

  ….”de trivs inte i sina husvagnar”………………….. 🙂 well de har blivit lurade av alla NGOs i deras hemländer om att i Europa och Sverige väntas ett Hollywood-liv med gratis stora lägenheter-hus-pengar utan att jobba samt lössläpta skökor en mass på gator-torg…..det var dessa signaler som fick dem att komma och märk väl endast gubbs har kommit i princip……….de har inga incitament av att göra rätt för sig eller ens jobba utan de kom just av de anledningar jag just nämt……
  men flyr de då inte ifrån krig?? knappast!!! dessa hens åker titt som tätt hem på semester ibland halvårsvis eller tom längre för att njuta av dumsvenskens alla bidrag som de kan casha ut i bankomaterna hemma och leva ett lyxliv där…..inga besvärande frågor kommer ifrån svenska myndigheter eller försäkringskassan mfl…… 🙂
  Sverige tycks vara det land som först mem uppgett sina gränser och utan gränser så existerar ett land inte i princip….det har mao upphört att existera.
  Sveriges fanatiska multikulti obsessions visades på bla att man kastade sig över FNs ”Global Compact Migration” som innebär att vem som helst närsomhelst hursomhelst som vill stanna i ett land
  ska få all inclusive oavsett om man är flykting-migrant eller turist som vill stanna-avtalet säger tom att dessa ska särbehandlas tom före den inhemska befolkningen…???? endast svagsinta personer skriver på dylika avtal 🙂

  Bild: 2018 i Marocko så skrev Sverige på detta FNs avtal om mem fri invandring i princip
  klicka för av förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: