Kristna galningar har förstört ovärderliga konstverk i Berlin ??

Intressant.

Hedniska Tankar

Tyska medier, främst Deutsche Welle och den högt ansedda tidningen Die Welt, har rapporterat om en attack som en eller flera galningar utfört emot de tre UNESCO-skyddade muséerna i Berlin: Pergamon-Muséet, Alte Nationalgallerie och Bodé Muséet. Ett sjuttiotal ovärderliga konstverk har besprutats med ”en oljeliknande vätska” vilka bland annat fläckat ned egyptiska sarkofager och antika Marmorstatyer, kanske också det världsberömda Pergamon-altaret självt. Detta skulle ha skett den 3 Oktober, då muséerna kortvarigt var öppna i samband med firandet av ”Tag der Deutscher Einheit” eller den tyska återföreningen. Tysk polis uppges ha hemlighållit sakförhållandena ända tills nu, av rena säkerhetsskäl.

Åter har Polyteistiska kulturer drabbats av Monoteisternas ständiga hat – och oersättliga kulturvärden är på väg att gå förlorade..

Vad för slags ”oljeliknande vätska” det är fråga om, förklara inte av de tyska mediakällor jag läst, men om det till exempel rör sig om batterisyra, skulle det betyda…

Visa originalinlägg 572 fler ord

One Response to Kristna galningar har förstört ovärderliga konstverk i Berlin ??

 1. euroM skriver:

  ….kulturförstöring har pågått ända sedan den franska revolutionen om inte ännu tidigare där man förstört antika föremål och byggnadet etc….vilket är en metod för att försöka göra ett folk historielösa vilket alltså sker än idag och beställarna för detta är de som vill se en marxistisk ”One World Government” som bla H Kissinger gick ut med i Våras och erbjöd Världssamfundet just detta…det är precis vad eliten vill nämligen att få bort historien för att sas börja om ifrån 0 igen………..
  …i Europa vill man få bort den vita kulturen dess historia samt de vita folken för att alltså skapa ett nytt europa bestående av en identitetslös brun-svart folk vilket ju beskrevs av EUs fader C Kalergi.
  (googla kalergi white genocide)
  I Sverige har gjorts försök bla att man ville kasta gamla historiska föremål på Riksantikvarieämbetet då de ansågs bara ”ta plats” ???
  Och för något år sedan ville den då fd kulturministern Alice Bah Kuhnke slå ihop museer ”för att spara pengar” (??)
  Skolverket i sin tur ville skrota upplysningen om renässansen i Sverige – Stormakts tiden för svenska skolbarn skulle inte behöva den informationen tyckte det antivita kulturmarxistiska skolverket…och så där håller det på……..
  Ovan nämnda dåd har alltså inget med fanatiska kristna att göra utan är mem elitens utsända för att göra skada på vår histora helt enkelt

  Bild: efter den premarxistiska destruktiva franska revolutionen
  där mängder med fransk kultur förstördes så återkom dessa antivita krafter med ytterligare 2 revolutioner de sk ”parisekommunerna”
  där man återupptog förstörelsen av bla då Paris. den vackra byggnaden Tuilerierna förstördes helt av dessa kulturfiender..
  klicka bild för att ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: