Invandringen har inte varit och är inte ekonomiskt lönsam

Vissa tjänar pengar på lögnerna.

Jenny Piper

Det finns fortfarande människor som inbillar sig att den höga invandringen till Sverige de senaste decennierna varit lönsam och att vi inte skulle klara oss utan den. I dagens Expressen finns ett utmärkt debattinlägg som ger svar på tal till de som försöker tuta i svenska folket dessa lögner genom att måla upp en missvisande bild. Debattörerna konstaterar bland annat att vi måste förstå samhällsproblemen rätt för att kunna hitta lösningar – problemet med svenska politiker är dock att majoriteten inte vill förstå, varför vi aldrig kommer vidare till det nödvändiga steg två.


”Debattörerna Sandro Scocco, Lars-Fredrik Andersson och Rikard Eriksson argumenterar i en artikel i Expressen (15/10) att Sveriges invandring har dämpat de ekonomiska kostnaderna för att den svenskfödda (icke-invandrade) befolkningen blivit allt äldre.
Kort sagt, invandrare arbetar och betalar skatt som samhället sedan använder för att trygga pensioner, vård och omsorg för pensionärer. Omvänt: hade vi inte tagit…

Visa originalinlägg 492 fler ord

One Response to Invandringen har inte varit och är inte ekonomiskt lönsam

 1. euroM skriver:

  ……….””Debattörerna Sandro Scocco, Lars-Fredrik Andersson och Rikard Eriksson argumenterar i en artikel i Expressen (15/10) att Sveriges invandring har dämpat de ekonomiska kostnaderna för att den svenskfödda (icke-invandrade) befolkningen blivit allt äldre.
  Kort sagt, invandrare arbetar och betalar skatt som samhället sedan använder för att trygga pensioner, vård och omsorg för pensionärer” (??)…………
  vad dessa 3 hens förespråkar är direkt tagna ifrån globalistiska antivita kulturmarxistiska FN som just har dessa motiveringar ang migrationen av U-landsmänniskor till Europa pga av ”en åldrande befolkning samt att dessa importer ska fylla på pensionsfonderna mm” de ska alltså höja välståndet i Europa mao….lyft upp en hand alla ni som tror på de utsagorna!!!
  2000 migranter kan kosta lågt räknat 1 miljard/året och som det nyligen presenterats så kommer väldigt få ut i det verkliga arbetslivet och gör de det så är det oftast sk låtsasjobb dvs subventionerad via skatten dvs gratisjobbare för företagen sk ”instegsjobb” som slår ut svenskar ifrån många jobb
  mao de 3 hensen ovan förespråkar mem helt enkelt migrant replacement för Sverige och Europa…….kalla det gärna folkmord vilket det faktiskt blir när ursprungsbefolkningen till slut blir minoritet i sitt eget land…….

  Bild: framtida Europa om kulturmarxistiska antivita FN med kabalerna får bestämma. klicka för ev förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: