Detta innebär att sanktionerna upplöser rättsstatsprinciperna och därmed hela det kontrakt som ingåtts mellan 27 stater. EU bryter mot de egna reglerna.

EU har infört sanktioner mot ett antal ryssar som anklagas för inblandning i fallet med Aleksej Navalnyj och påstådd rysk inblandning i Libyen.
Väldigt få är medvetna om att beslutet strider mot EU-stadgan om grundläggande rättigheter – artikel 47 och 48 som garanterar envar rätt ”att inom skälig tid få sin sak prövad i en rättvis och offentlig rättegång och inför en oavhängig och opartisk domstol som har inrättats enligt lag” och rätt att ”betraktas som oskyldig till dess att hans eller hennes skuld lagligen fastställts.”

EU visar tydligt att de är globalisternas hantlangare.

Varjager

One Response to Detta innebär att sanktionerna upplöser rättsstatsprinciperna och därmed hela det kontrakt som ingåtts mellan 27 stater. EU bryter mot de egna reglerna.

  1. euroM skriver:

    …….att tex Usa har varit och är inblandade i de flesta krig och oroligheter Globalt så verkar detta inte bekymra svenska politkerhens övh taget……..Usa ses som de goda emedans Ryssland/Kina är de onda allt efter Globalistiska värdegrunder och tyvärr lyder våra politiker 100% ”his masters voice”,,,dvs FN-EU-kommissionen samt de globala bankerna med dess banksters..
    Kina/Ryssland är viktiga handelspartners och hur förnuftigt är det att bli ovän med vår granne Ryssland??? Därifrån kan vi få tex billig gas……frågorna är många.

    Bild: kabalerna med elit vill styra och äga dig 100%
    klicka bild för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: