Foliehatten sammanfattar det väldigt bra. Lydstaten Sverige.

Vi har sett dem i arabvärlden, Jugoslavien, Baltstaterna, Ukraina och Georgien. Vad Foliehatten inte kände till, är att det faktiskt har funnits handböcker och färdiga manualer som Imperiet och dess många ”liberala” NGO:s har använt.

Revolver News har en mycket högintressant längre, men välskriven artikel, där artikelförfattaren leder i bevis, att de problem som den valde presidenten för Imperiet drabbats av, beror på att handboken för färgrevolutioner har återimporterats hem och satts i arbete av samma personer som varit operativa i samband med diverse fredliga protester i andra länder.

Föga förvånande så heter den som verkar ha varit central samlande gestalt i skuggorna Eisen och som en nödvändig ingrediens för en färgrevolution, en stor andel ”liberal” press. För vem kan bedriva mediakrig utan liberal press. Inte alls överraskande, så finns en separat artikel om George Soros inblandning i färgrevolutionerna.

Artikeln om Eisen tar ca. 20 minuter att läsa. De som tar sig tid läsa kommer att förstå mer av hur världen fungerar. Sätter vi detta i relation till vad som hände i Stockholm under röran med BLM-protesterna och den knäböjande polisen, så står det ganska klart att det inte var en inhemsk process utan skapad, regisserad och iscensatt av utländska intressen dvs. skaparna av ”color revolutions” som denna gång valt ut Sverige som ”target country.”

Vi har nu svart på vitt att hela den feministiska statsapparaten, politikernas och medias beteende under denna ”tillställning” visar att ”den oberoende och alliansfria nationen” endast är en floskel, en kuliss och att Sverige i realiteten endast är en filial till det liberala Imperiet.

De som läser inlägget kan fundera över vilken statsrättslig term som skulle passa bäst för att beskriva Sveriges förhållande till Imperiet.
Vasall, dominon, lydrike, satellit? Eller har ni eget förslag?

One Response to Foliehatten sammanfattar det väldigt bra. Lydstaten Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: