Sverige håller på att gå under när kriminaliteten breder ut sig men S säger nej till norska poliser

Det var länge sedan sunt förnuft var en merit i den rödgröna röran.

Jenny Piper

Ännu en dag där man vaknar till braskande rubriker om våldtäktsförsök, flera fall av grov misshandel, knivhuggning, grov skadegörelse, raketskjutning, bränder samt en död respektive en allvarligt skadad efter två olika skottlossningar.

Det är uppenbart att Sverige behöver fler poliser för att stävja den negativa spiralen med den eskalerande grova kriminaliteten, men som bekant råder det polisbrist i Sverige. I Norge är det däremot ett polisöverskott och därför föreslog polisfacket förra året att regeringen ska se över möjligheterna att rekrytera norska poliser.

Nu visar det sig glädjande nog att det finns en majoritet i riksdagen som är positiva till att anställa norska poliser i Sverige. KD har lagt fram det i sin budget och även L, C, M och SD tycker att idén är intressant.

Men av någon anledning tycker de rödgröna annorlunda och justitieutskottets ordförande Fredrik Lundh Samuel (S) säger att det är fel väg att gå och att…

Visa originalinlägg 121 fler ord

One Response to Sverige håller på att gå under när kriminaliteten breder ut sig men S säger nej till norska poliser

 1. euroM skriver:

  …problemet är att de styrande i Sverige vill ha kaos eftersom det har beställts av ”his masters voice” helt enkelt mao ifrån Global cultural marxistic elite som önskar slå sönder alla fungerande i-länder,…allt detta är ett maktspel för att denna grupp ska bli det folk som styr Världen vilket ju lovats av deras skriftlärde i deras heliga skrifter………………….

  Fler poliser+fler fängelser är symptomatiskt och löser ju inte själva problemet som ju faktiskt beror på ”open borders” totalt uppgivande av nationens gränser liksom vad även Schengen är dvs helt öppen
  vilket var och är meningen då ju EUs antivita plan är att uppfylla kalergis genocide projekt för Europa…….där de vita ska helt enkelt bort.

  Bild: här går den ökände Abe Foxman en av elitens folk ut med att de vita måste bort ifrån Världen då de är onda av sin natur.
  klicka bild för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: