Det svenska hyckleriet slår nya rekord just nu. 

Etablissemanget hamnar som vanligt i affekt när ännu en kommun inte vill hissa Prideflaggan – samtidigt som muslimers hatbrott mot homosexuella inte leder till utvisning. Hur går det ihop med alla människors lika värde? Vad betyder de glada regnbågsfärgerna när samhället inte kraftfullt markerar mot dem som förföljer homosexuella och andra sexuella minoriteter utifrån religiösa och extremistiska motiv, främst islam? Det heter ofta att de radikala åsikterna endast innehas av en liten klick radikala islamister. Men det är en lögn och ett sätt att vilseleda. Att avsky bögar och förfölja homosexuella är en naturlig del av islam, en religion där homofobin är central. Så sent som i slutet av september dömdes en far och familjens äldsta son till 1 år och tre månader i fängelse för att ha misshandlat, hotat och frihetsberövat familjens yngre son som straff för att han är homosexuell. Familjen är shiamuslimer från Irak. Detta förtigs som vanligt av mainstreammedierna. Och de tre böghatarna från Syrien, Abdel Rahman Wakaa, Hamod Suleyman och Abdullah Alaswad, som misshandlade ett bögpar som höll varandra i handen på Göteborgs centralstation för en tid sedan, fick bara låga straff, trots att Göteborgs tingsrätt slog fast att det var ett hatbrott. De tre syrierna slipper dessutom utvisning. Skandalen runt debattören “rektor Hamid” som för några år sen skrev nedsättande saker mot bögar och judar på nätet bakom anonymt konto riktar ljuset ytterligare på hur accepterat det är att hata homosexuella inom islam. Vad ska vi med Prideflaggor till när samhället är fullt av böghatande muslimer som får gå fria och som inte ens utvisas när de begår brott?

Katarina Janouch skriver det väldigt bra

Varjager

2 Responses to Det svenska hyckleriet slår nya rekord just nu. 

 1. euroM skriver:

  …finns tydligen olika grader hur ”untouchabel” grupper är…..tycks som migranter har högsta prioritering att få göra som de vill hursomhelst och närsomhelst mot vem som helst…….de har fått lära sig att i Väst är allting tillåtet som migrant och inga skyldigheter övh taget finnes till skillnad mot deras egna sk skräpländer erbjuder………………….
  ang pervo regnbågsflaggor så bör det inte vara woke(läs kulturmarxism) att man måste hissa dessa….HBTQ-grupperna har fler rättigheter än en vanlig hetero person helt enkelt i Europa och Skandinavien en högjud liten gapig skara som är vana att få som de vill liksom migranthensen………….

  Bild: skolbarn troligen i USA gick med lärare till en sk feministisk-kulturmarxistisk utställning och fick se det som bilden visar
  klicka bild för ev förstoring
  visarhttps://iotwreport.com/wp-content/uploads/2019/07/Screen-Shot-2019-07-25-at-9.24.11-PM-500×541.jpeg

 2. euroM skriver:

  OBS här är bilden-klicka för förstora ev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: