Majoritet av riksdagspartierna säger nej till folkräkning

Varför är ingen förvånad? Det är klart politikerna som har ansvarat för massinvandringen inte vill se effekten av den förda politiken.

Som Samhällsnytt tidigare rapporterat har de svenska myndigheterna tappat kontrollen över befolkningsantalet. Till följd av öppna gränser, illegal invandring och tiotusentals ayslmigranter med avslag som gått under jorden i stället för att lämna landet vet ingen längre hur många som uppehåller sig på svensk mark. En folk- och bostadsräkning (Fob) skulle bidra till att råda bot på problemet men fem av de åtta rikdagspartierna säger nej till de förslag som SD och M lagt i frågan.
Jag är inte förvånad.
Samtidigt pågår här omfattande fusk och bedrägerier med mantalskrivningar och andra-, tredje- och fjärdhandsuthyrningar i syfte att lura samhället på bidrag och skaffa svarta inkomster. Totalt handlar det om minst 200 000 personer som är felaktigt bokförda, varav en inte oansenlig andel tros inte ens befinna sig i Sverige men av bidragsskäl vilja stå kvar som skrivna i landet.

Varjager

5 Responses to Majoritet av riksdagspartierna säger nej till folkräkning

 1. […] Majoritet av riksdagspartierna säger nej till folkräkning — Varjager’s Weblog […]

 2. ulsansblogg skriver:

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Ja så kan det gå när inte haspen är på och migrationen skenar. Migranter i stora skaror har i åratal invaderat utan att politiker och myndigheter har haft vilja eller förmåga att utföra vad de är satta till.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/07/20/folkbokforing-2/

 3. drhallonhatt skriver:

  De som har ett samordningsnummer kan ju sossarna använda till att redovisa som att ha rösta på S.. typ 800000 gratis sossar.

 4. […] Majoritet av riksdagspartierna säger nej till folkräkning — Varjager’s Weblog […]

 5. euroM skriver:

  …..varken SCB eller MIGverket inkl regering vill och kommer inte att tala om egentligen hur många som slunkit in Sverige det senaste decenniet…att det är betydligt fler än vad som anges officiellt är nog ganska tydligt för var och en som iaktar sin omgivning och jämför hur det såg ut för ca 10 år sedan……….siffran kan vara så hög som ca 4-5 miljoner + alla som övhtaget inte är registrerade…….
  …av de migranter som sökt sig till Europa har Sverige ensamt tagit emot 50% vilket är häpnadsväckande dumt…..och pga av det kommer Sverige inom 10 år vara ett U-land fattigast i Europa bla…allt enligt FNs egna prognoser………..

  Bild: FNs önskan om att byta ut Europas folk mot U-landsdito…..
  https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/4a88baf50e38cb26bc3cae06c13b17eb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: