Sverige har skapat en system där våldtäktsmän och mördare blir fria i förtid. 

Pga den sjuka vänstervridningen i våra domstolar. Katarina skriver det extremt bra.

I ett längre Facebookinlägg skriver Jonatan Alfvén om 34-åriga Samir Wehbe från Göteborg och hur han våldtog och torterade en kvinna. Hans straff kortades och så snart han släppts förgrep han sig brutalt på en ny kvinna. Sverige har skapat en system där våldtäktsmän och mördare blir fria i förtid. Sverige har fått för sig att korta fängelsestraff skapar laglydiga medborgare. Men resultatet är att förövarna kommer ut och mördar, våldtar och misshandlar nya offer. Det svenska exprerimentet är inte bara naivt utan även extremt farligt och offerfientligt. Danmark går en annan väg. Häromveckan gick den danska statsministern Mette Frederiksen (S) hårt fram mot de som skapar otrygghet i landet – unga män som inte sällan har utomvästlig bakgrund. Flickor blir trakasserade bara för att de är danska, konstaterade hon.
”Ni får inte lov att ta vår frihet”, sade Frederiksen och fortsatte med att klargöra att polisen ska ges mer muskler. Bråkmakarna och deras föräldrar får ett budskap som inte kan missförstås. Jag undrar när detta ska ske i Sverige? När ska förövarna få ett tydligt budskap från regeringen istället för kebabpizza och dalt?

Sverige har skapat en system där våldtäktsmän och mördare blir fria i förtid. Sverige har fått för sig att korta fängelsestraff skapar laglydiga medborgare. Men resultatet är att förövarna kommer ut och mördar, våldtar och misshandlar nya offer. Det svenska exprerimentet är inte bara naivt utan även extremt farligt och offerfientligt.

Det är viktigt, att vi i den här sjuka röran, fortsätter avslöja förövarna. Det första som ska komma upp när man söker på deras namn måste vara information om vad de gjort. Att varna samhället kan både förebygga brott och rädda människors liv.

Läs resten här.

Varjager

One Response to Sverige har skapat en system där våldtäktsmän och mördare blir fria i förtid. 

  1. […] Sverige har skapat en system där våldtäktsmän och mördare blir fria i förtid.  — Varjager&#… […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: