Opartiska SVT..!

Så underminerar skattebetalda SVT förtroendet för polisen med hjälp av vänsterextrema experter


“Kanske satte du, precis som många andra, kaffet i halsen igår när du läste rubriken “Polisens krafttag mot gängen upplevs kränkande av boende i utsatta områden”, och såg inslaget där en anonym, troligen kriminell individ – “Samir” – beklagade sig över polisens närvaro. Till sin hjälp valde reportern Sofia Yohannes att använda sig av den rasfixerade vänsterextrema kriminologen Leandro Schclarek Mulinari som expertröst.

Givetvis får dock tittarna inte veta något om Schclarek Mulinaris politiska hemvist, trots att den helt och präglar hans resonemang. Istället normaliseras hans konspiratoriska åsikter.

Leandro Schclarek Mulinari representerar nämligen extrema åsikter, som enkelt kan sammanfattas med att man anser att grovt kriminella i princip ska slippa straff och att polisen ska fråntas sitt våldsmonopol. Dessutom finns här starka inslag av rasism, då man baserar sin syn på människor ur ett identitetspolitiskt perspektiv. Mulinari själv gör ingen hemlighet av var han står på sina sociala medier. Organisationerna han gillar visar hans tydliga slagsida åt vänster:
– En snabb titt på vänskaran skvallrar om att han är Facebookvän med till exempel de vänsterextreme politikerna Daniel Riazad och Ali Esbati samt Christina Höj Larsen, islamisterna Rashid Musa och Amanj Aziz, den vänstrextrema rapparen Nabila Abdul Fattah, Expo-aktivisten och hataren av “vita” människor Bilan Osman, med flera. Dessutom bor han ihop med “poeten” Athena Farrokhzad, som gjort sig ett namn på sin skamlösa och öppna vurm för våldsvänstern”.
……………..

Några illusioner har vi knappast längre gällande den statligt finansierade SVT. Bäst vore att helt avveckla denna kostsamma Pravda!

//Kenneth Sandberg

2 Responses to Opartiska SVT..!

 1. euroM skriver:

  …..enligt kulturmarxistiska SVT inkl SR så är det helt egalt att vara antivit rasist då enligt kulturmarxismens dogm är den att vita per automatik är onda i sig själva…..
  Sedan den nya VDn tillträdde för ett par år sedan har detta ökat mångfallt………kort kan SVTs agenda beskrivas som antivit-antieuropeisk och man är helt enkelt en megafon åt elitens önskan om att förstöra det vita Europa helt klart. …här finns alla ingedienser inom kulturmarxismen som: klimathot-demoralisering av barn/ungdommar-multikulti osv…………..
  hos SR ser det likadant ut där man idag tydligen anställer folk efter hudfärg och då inte vita dvs
  och som övh taget inte har någon journalistutbldning och är i princip oanvändbara och har alltså knuffat ur svenskar med utbildning för jobbet just för att de är migrant-inkvotade………..
  se mer på videon nedan

 2. euroM skriver:

  ….ni som fortfarande inte vet vad egentligen kulturmarxism är och vad den står för se bilden och studera noga varje punkt så förstår ni vad politiker inkl MSMedierna sysslar med inkl SVT-SR här i landet

  Bild: cultural marxism florerade främst i Tysklands 30-40tal av de som kallas ”de utvalda folket”vilka är extremt antivita antieuropeiska och gör allt för att förstöra vit kultur och dess folk-vid 40-talet tröttnade tyskarna på dem och de tvingades fly till USA där de fortsatte sina konspirationer emot de vita samhället-detta pågår alltså än idag även i Sverige.
  klicka bild för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: