Vill vi ha en ”vinst lite längre FRAM” eller trygghet nu med detsamma?

Inte ens svammelman kan hitta en vinst bakom lögnerna.

mickecarlssonsblog

För oss som inte begriper varför invandrade brottslingar och marodörer inte utvisas kommer svaret från statsminister Svammelman:

De blir vinst lite längre FRAM.


En av de framtida vinstgeneratorerna knockade en inte ont anande kvinna i Malmö (i samma stad blev en mamma nerskjuten på öppen gata).

Kvinnan polisanmälde händelsen, resultatet var skralt tills det lades ut ett videoklipp på misshandeln, men till och med med bildbevis är det svårt för polisen att binda skithögen till misshandeln.

Hur stor vinsten blir på den historien vet kanske bara herr statsministern.

Herr statsministern vet förmodligen inte om det var en vinst eller förlust för Sverige när en invandrad hastigt utvandrade till Libanon efter att ha mördat en ung man.

Svensken (alla är ju svenskar numera) misshandlade och mördade en tjugoåring för att komma över en varm dyr Canada Goose-jacka.

Det är nog många som har en gås oplockad med det fanstyget.

Vinsten…

Visa originalinlägg 98 fler ord

2 Responses to Vill vi ha en ”vinst lite längre FRAM” eller trygghet nu med detsamma?

 1. Blodsven skriver:

  Arma land…

 2. euroM skriver:

  ….politikerna i Riksdagen följer blint FNs ”Migrant Replacement” programmet dvs folkutbyte helt enkelt pga att dessa U-landsmännskor ska få igång ekonomin i länder som tar emot dem och dessutom säkra barnafödandet som påstås av FN vara en fara
  för i-länderna 🙂 det hela beskrivs förskönande men är inget annat än ett förtäck genocideproject på Europa… men det marxistiska FN nöjer sig inte bara att förstöra Europa utan man vill även slå sönder homogena framgångsländer som SydKorea & Japan med just samma metod nämlingen införsel av sk skräpfolk………vilket påstås kommer att stärka ländernas ekonomi och befolkning…räck upp handen ni som tror på dessa tomma retorik tjat ifrån FN som alltmer strävar efter att bli en Världsregering och styra allt och alla överallt 🙂
  se bla H Kissingers erbjudande om just en Världsregering Våren 2020

  på sajten RightScoop diskuterar man vad massmigrationen kan leda till för Europa och där Sverige hålls som ett varnande exempel….
  och man frågar sig i artikeln ”kan Frankrike fortfarande vara franskt med en helt annan befolkning”?? detsamma kan man fråga sig om tex Sverige,är Sverige fortafarande svenskt och Skandinaviskt med ett dominerande främmande importerat folk???

  ——-”Sweden’s Failed Experiment
  For years, Sweden has taken in more migrants per capita than any other Europe nation. And the experiment has not gone well”……..
  https://therightscoop.com/the-great-replacement/.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: