Hemsk utveckling!

Det är ruskigt det som händer i vårt land!
Igår fick vi besök av hela Hallands knarkpoliser med hundpatruller. Hela vårt kvarter var avstängt av polisbilar och vi som bodde här förstod inte först vad det handlade om? Inte förrän vi såg hos vem polisen gjorde en razzia.
Det var grannen på bottenvåningen mitt emot. Den bebos av en ensamstående kvinna i 50-årsåldern. Hon arbetar på BB och hade fyra barn, tre välartade döttrar, snygga och blonda ska jag säga, och en son i 19-årsåldern. Det var uppenbart honom det handlade om.
Han har allt sedan han gick ut gymnasiet inte kunnat hitta ett enda jobb och levde alltså under en större desperation, där han låtit sig övertalas av knarklangare i stan för att få tag i pengar. Detta för att kunna fungera som langare med möjlighet till en förtjänst. Men för detta hade han fått ”prova på varorna” och under vår och sommar blivit helt beroende av detta knark. För varje gång vi såg honom nu den senaste tiden, så syntes det att han var gravt drogpåverkad. Dessutom strök det skumma figurer in och ut ur moderns bostad då hon var på jobbet, dit sonen hade flyttat tillbaka i början av våren då han saknade egen inkomst.
Men då modern var på jobbet hade han släppt in, eller så hade dessa skumma knarklangare trängt sig in i bostaden och försett sig med värdesaker i lägenheten. Förmodligen som ”betalning” för det knark sonen använt sig av under våren och sommaren. Nu ville de ha betalt och därför kom de i ett skrämmande antal till entrén, där de stod och hotade och skrek för att sonen skulle öppna och släppa in dem.
Då ringde en granne polisen och tydligt var att man redan kände till vad det handlade om, så de ställde upp med så många poliser och knarkhundar de kunde samla ihop. Jag inte har sett så många på en gång på år och dar. Hela kvarteret var omringat av både polisbilar och poliser och inne i lägenheten höll man på att leta efter knark med hjälp av en knarkhund.
Här har vi alltså ett av allt fler bevis på konsekvenserna av en allt större arbetslöshet, och så beslutar Halmstads kommun att positivt särbehandla de illegala afghanska unga männen som fick stanna pga Gymnasielagen. Nu hade man låtit dessa illegala unga män gå före i arbetslöshetskön och dessutom fixat särskilda kommunala arbeten åt dem, utan 6 månaders prövotid och med full lön från första dagen.
Det är så som rättvisa skipas mot det egna utsatta svenska folket i det här landet! Jag mår illa när jag tänker på det och detta är något som etablerad media hållit dödstyst om. Jag har kollat lite här och var och ingen visste om det, förrän jag berättade vad man gjort på kommunen.
Jag bifogar ett brev som jag tänker skicka till kommunen.
Man tar sig för pannan.
Bosse H.

Till dem det berör inom Halmstads kommun
Det räcker inte med att Sverige fört en skandalöst generös, kostsam och kravlös asyl- och migrationspolitik under mer än 25 år. Nu ska detta spädas på med en ännu värre diskriminering av den egna svenska arbetslösa befolkningen, och detta i Halmstads kommun. Beslutet kommer särskilt drabba våra egna redan arbetslösa ungdomar – de med fullgjord gymnasieutbildning.
Detta gör ni genom att strunta i de lagar och bestämmelser som tidigare beslutats. Ni gör det genom att låta ett antal illegala unga välfärdssökare från Afghanistan få stanna kvar i landet trots att de fått avvisningsbeslut i tre instanser. Och vad ger er rätt att helt strunta i den redan illa omtyckta Nya Gymnasielagen där de sökande migranterna, trots en ytterst rättssäker asylprövning, fått tre avslag? Vad ger er rätt att ge dessa välfärdsmigranter förtur i en redan lång arbetslöshetskö vi redan har i Sverige? Vad ger det er rätt att låta dessa migranter gå före alla våra egna arbetslösa ungdomar? Det är inget annat än en upprörande diskriminering av den egna befolkningen.
Är ni så förblindade av er egen godhet och generositet att ni omöjligt kan inse att ett sådant beslut inte kommer gagna er fortsatta politiska framtid? Är ni så totalt okunniga om vad allt fler väljare tänker om ert empatilösa beslut? Är ni så totalt bortkopplade från den verklighet som råder i landet, som t ex att över 100 000 unga svenskar redan är arbetslösa i åldrarna 18 – 24 år? Samtliga av dessa är anmälda hos AF fr.o.m. mars – september i år, vilket är en fördubbling sedan samma period förra året, och nu ska ni positivt särbehandla sådana som inte kommer bidra till vårt samhälle på mycket länge?
Kan ni inte begripa vilka signaler detta sänder till oss väljare? För att inte tala om alla våra unga svenskar som under längre eller kortare tid hamnat i en hopplös arbetslöshet, där många fortfarande är tvingade till ett hemmaboende hos sina föräldrar? Kan ni förstå vilken hopplöshet detta medför, att få uppleva hur ni politiker struntar i dem och deras situation? Skulle ni ha skräddarsytt fasta anställningar utan provanställning på 6 månader med full lön åt våra arbetslösa svenskar, så hade förfarandet genast lett till en anmälan hos DO. De svårigheter som coronapandemin orsakat har också tagits som en ursäkt, men den har i lika hög grad orsakat våra svenska arbetslösa ungdomar svårigheter att få jobb.
Och ändå har ni fräckheten att gå runt alla dessa arbetslösa genom att ge en grupp illegala välfärdssökare förtur till nyskapade kommunala jobb och där inga andra ska kunna nås av er positiva särbehandling. Hur bara kan ni vara så egensinnigt generösa mot dem som inte ens har rätt att vara i Sverige, och som dessutom uppehållit sig illegalt, vägrat lämna landet och som uppenbarligen tagit sig hit bara för att ”få ett bättre liv” på vår bekostnad? Inser ni inte att vi svenskar redan gjort mer än tillräckligt för att hjälpa de som är verkliga flyktingar, och det till enorma kostnader med ofta kännbar social försämring och en allt ökande otrygghet?
Så ett gott råd till er: Ta tillbaka! Gör om och gör rätt och tänk på den egna befolkningen i första hand, för det är av oss som byggt upp det här landet, som ni blivit valda. Visa att ni är värda företräda oss!
Tänk också på vad EU-kommissionären Ylva Johansson (s) precis sagt, att ”De som fått avslag ska skickas hem. De ska lämna landet!” Afghanerna skulle alltså inte ens vara kvar här!! Hon sa också, att politikerna ”måste hantera migrationen på ett organiserat sätt”. Är att ge förtur till de som inte förtjänat det, och dessutom erbjuda dem en ojämförligt generös positiv särbehandling vid anställning, att hantera migrationen på ett organiserat sätt?
Med de hälsningar som ni är förtjänta av.

One Response to Hemsk utveckling!

 1. euroM skriver:

  ……tyvärr verkar det som att svenska politiker följer FNs råd om att positivt särbehandla migranter före den inhemska befolkningen vilket innebär att de knallar före i bostadsköer för svenskar…svenska barnfamiljer bor trångt och smått emedans tex en somaliefamilj på 2 vuxna+3-4 barn(ev fler då mångifte tycks förekomma) kan sitta på en 5.a + eller tom en ihyrd villa för deras välbefinnande……….dessutom betald
  väldigt många svenskar speciellt unga har svårt att hitta boende
  vilket tex SödermalmDirekt skrev om i nr 38…och vetskap om att det trillar in ca 1000-2000 migranter i veckan som hoppas på ”all inclusive” bostad-bidrag mm så är situationen hopplös…………..
  …i Stockholm med omnejd står ca 700000+ i bostadskö en kö som växer för varje dag i princip…
  inte nog med att unga svenskar hamnar i köerna 2-3 så blir de också bortkonkurerade på arbetsmarknaden av sk ”instegsjobbare” dvs migranter som får plats på olika jobb där staten i princip betalar nästan hela lönen åt företagaren-tanken är att de ska få fast…vilket sällan sker då företagarna smarta nog att se till att hela tiden få nya instegare

  på det hela taget kan man säga att det bedrivs mem genocideförsök (läs folkmord) på svenskar då de motarbetas på alla fronter…se nedan FNs kriterium för vad folkmord är:

  FNs genocide deklaration

  —–Enligt FN:s deklaration om mänskliga rättigheter: Folkmord är att räkna som en del av ett,

  (A) Alla åtgärder som har till syfte, eller som verkan, att frånta en befolkning dess integritet som ett specifikt folk, deras kulturella värderingar eller etniska identiteter;

  (B) Alla åtgärder som har till syfte, eller som verkan, att frånta dem deras mark, territorier och resurser;

  (C) Varje form av befolkningsöverföring som har som syfte, eller verkan, att kränka eller undergräva ett folk, någon av dess rättigheter;
  (D) Varje form av tvångsassimilering eller tvångsintegration, av andra kulturer eller levnadssätt, som ålagts genom lagstiftande, administrativa eller andra åtgärder;

  (E) Varje form av propaganda riktad mot dem.”

  Bild: klicka för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: