Swexit nu. Inga pengar till globalisterna.

kampanjen. Vi kommer alla att behövas för att sprida budskapet och få till de namnlistor som krävs för att politikerna skall agera.

På onsdag 16/9 kl 18 kommer vi att hålla ett digitalt möte fört alla intresserade där Ulf Ström, vår ordförande, presenterar sig själv och projektledningen liksom stegen framåt för kampanjen.

Mer information finns på:

https://facebook.com/events/s/informationsmote-digitalt/417893915850766/?ti=icl

Ladda ner Meet i din mobil, padda eller dator redan nu. I god tid före mötet får du en kod som du loggar in med.

Skicka gärna detta meddelande vidare till vänner och bekanta som du tror är intresserade!

Vårt mål är att få ihop 100,000 namnunderskrifter till våren 2021 och då ….!

Likaså stort tack..
…till alla er som skickat in bidrag till kampanjen. Vi har hittills fått in 16.782,30 kr från 112 medlemmar. Detta kommer att täcka in kostnaderna för en ny professionell website, webhotell, ett e-marketing maskineri, etc.

Detta är bidragen som mottagits fram till och med i går:

[Bidragsredovisning](http://nebula.wsimg.com/c8ee27c5c92aa6bc0f87422b5d4b94d3?AccessKeyId=4A97C7D6B09CCEFF1D00&disposition=0&alloworigin=1)

Vi kommer regelbundet att redovisa mottagna bidrag på hemsidan http://www.folkomrosta2021.se under ikonen ”Räkenskaper” i högermarginalen.

Vår förhoppning är vidare att få in medel till en pressrumstjänst och ett ”pressmedelandemaskineri” hos Mynewsdesk (kostnad 25.000 kr). Således, om du är intresserad av att stötta detta är vårt Swish-konto:

‪123 270 6034‬

Kan vi få lika mycket i bidrag som vi redan fått, så är vi i hamn.

När detta är sagt är det inte helt lätt och självklart att be om bidrag på det här sättet. Likaså, för att att våra medlemsbrev inte skall betraktas som återkommande ”tiggarbrev”, är detta förhoppningsvis sista gången vi uttryckligen ber om stöd på det här sättet.

Namninsamlingen
Den namninsamling vi startade på nätet i lördags har hittills fått 327 ”signaturer” och har delats 160 (!) gånger:

[https://www.skrivunder.com/folkomrosta_om_sveriges_eu-medlemskap]

Det är den här namninsamlingen som hela kampanjen handlar om. Det är vår förhoppning att också alla våra 1750 medlemmar skriver under den. Således – om du inte redan gjort det – fyll i den! Be din familj och dina vänner att skriva på den! Sprid länken när helst du kan!

Facebook-sida
Vår Facebook-sida är ett levande dokument som ger löpande information om verksamheten. Gå gärna in och dela/länka till den:

https://www.facebook.com/Folkomrosta2021-115021520329332

Stay tuned!

->Vänliga hälsningar,

Styrelsen
folkomrosta2021.se<-

One Response to Swexit nu. Inga pengar till globalisterna.

  1. euroM skriver:

    …..EU är inget annat än ett försök av globalisterna att bygga ett nytt Sovjet vers 2 helt enkelt…EUs plan är att göra sig av med nationerna i Europa att avskaffa dem för att sedan bilda en federation där kommissionen ska styra allt och alla…nationsgränserna ska tas bort mao och troligen kommer framöver nationsflaggor mem bli olagliga först offentligt sedan privat,
    de europeiska språken sätts på undantag och engelskan blir troligen det officiella språket i regionen. Den europeiska historien försöker man sudda bort i skolundervisningen vilket vi bla har sett till försök här där tex svensk stormaktstid 1600tal ska exluderas i historieböckerna…kulturförstöring är en viktig del av det kulturmarxistiska EU som vill avkultifiera europen/skandinaven
    för att som C Kalergi EUs fader yttrat att ”europa ska bestå av ett nytt folk av blandade härstammning(läs u-landsmänniskor) mer fördummande och historielösa mao en typ av slavar eller robotar vilket är elitens ideal

    vill man överleva som nation och behålla sin kultur och särart bör man lämna denna kulturmarxistiska antivita antieuropeiska Union som skapades enbart för att förstöra och förslava folken i Europa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: