Så fort muslimer begår brott drar media fram brott av svenskar!

Klockrent från foliehatten.

Efter kravallerna i Malmö och den brutala misshandeln på kyrkogården i Solna utförda av muslimer uppstår det ständigt upprepade fenomenet med återuppväckandet av minnet av gamla svenska brott varje gång något särskilt uppseendeväckande mångkulturell aktivitet förekommit. Nu senast händelsen på kyrkogården i Solna och i Malmö.

Om du skulle råkat missa detta fenomen, så finns det en kraftfull sammanställning av svenska brottslingar på prominent plats på Expressens sajt igår. Allt från Clark Olofsson, Mattias Flink till Kapten Klänning. Expressen måste gå så långt bak som till Mattias Flink i Falun när man gör en exposé över kända svenska våldsbrottslingar. Svenskar kan de också. På samma sätt så förekommer det på sajter som MSN ett ständigt upprepande om svenskars brott. Kavalkader som ibland måste starta på tidigt 1900 tal för att samla ihop ett tillräckligt antal mord begångna av svenskar. Det är helt enkelt en taktisk manöver av media för att avleda svenskars uppmärksamhet mot dem själva medan annat pågår.

Sällan har agendan framstått så tydlig som idag från media. Det handlar om damage control och att få svenska folket att svälja mångkulturen som inte säljer sig själv direkt. En gång i tiden var moralen absolut i landet Sverige. Jag kunde inte ursäkta mig när jag slår min fru med att grannen slår sin fru han också. Men så sker nu. Det är en form av moraliskt förfall.
Läs resten här.

Varjager

One Response to Så fort muslimer begår brott drar media fram brott av svenskar!

  1. SasjaL skriver:

    Ja, att jämföra dagens situation med hur det var förr, är som att jämföra äpplen med päron. Det är inte relevant, mer än att de styr nu och styrde då! (De vänsterblivna brukar annars totalt ignorera det som hänt förr – historia, vetenskapliga fakta mm., som om att det aldrig hänt …)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: