Halvraka rör från Moderaterna om regeringsfrågan är inte tillfredsställande

Kristersson kommer alltid att vara Ryggradslöses handgångna man. Moderaterna kommer aldrig att bli ett parti som blir vinnare så länge han är kvar.

Jenny Piper

Det har varit tydligt att Sverigedemokraterna hållit låg profil en längre tid i syfte att kratta manegen för ett framtida samarbete med Moderaterna, men för de som gått och hoppats på att nästa regering ska bestå av Moderaterna, Kristdemokraterna samt Sverigedemokraterna, kan nu se sina drömmar grusade för så kommer inte att bli fallet. Som jag påtalat tidigare kan partiet däremot bli samarbetsparti till en framtida M-ledd regering – likt Dansk Folkeparti tidigare var till den danska regeringen.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson deklarerar nämligen i en intervju att M kan tänka sig att regera tillsammans med KD och L, men inte med SD eftersom de har för olika syn på vissa sakfrågor. På frågan om Centerpartiet är välkomna tillbaka in i värmen, är dock svaret mer luddigt och Kristersson konstaterar att han gärna samtalar med Centerpartiet eftersom det är många frågor där partierna har samma uppfattningar, men att han aldrig…

Visa originalinlägg 244 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: