Mångkulturella tillgångar

“Paludan borde ha fått rätt att bränna sin koran i stället för att portas från inträde i Sverige. Vad gjorde justitieministern som borde ha värnat om grundlagen? Den trots allt ganska lilla gruppen – enligt The New York Times omkring 300 personer – uppretade muslimer borde ha hållits i schack av en tillräcklig polisstyrka och av en samling fredliga motdemonstranter.
Varför ber inte polisen regeringen om förstärkning från försvaret om den inte klarar sitt jobb? Är det ingen i Sveriges ledning som tycker det är pinsamt att vi blir avslöjade med brallorna nere inför hela världen? Ska Sverige styras av 300 arga muslimska unga män?”
Som pricken över i:et avslutades Paludans lyckade Sverigevecka med ett upplopp i Rosengård. En grupp arga muslimer som kastade sten på polisen och ropade ”Allah akbar” förkroppsligade de våldsamma tendenser som Islam beskylls för. Vad hjälpte det att Malmös imamer tog avstånd när lågorna från bilbränder fyllde nyhetsnatten?”
“En nyttig idiot kallades den som utan att vara medveten om det gynnade Stalins intressen. Den farligaste nyttiga idioten är den som också är sympatisk. Niklas Orrenius är en sådan.
Han skriver en mycket lång artikel som börjar med att skildra ett möte mellan företrädare för de tre stora religionerna i Malmö, avsett att manifestera och förstärka förståelsen mellan dessa företrädare – utan att med ett ord nämna att problemet varit och är muslimernas hat mot och trakasserier av judarna i Malmö – vilket lett och leder till att många av dem tvingas fly staden”.
………………
Den som till äventyrs inte förstår innebörden av det som skrives i de glasklara artiklarna ovan, kan istället fortsätta med att läsa mailet nedan. Ett vittnesbörd från en helt normal men ovanligt klok Malmöbo som beskriver sin frustration över hur korkade landets styrande politiker är. Detta efter att under många år på nära håll ha bevittnat den faktiska konsekvensen av massinvandringen och det mångkulturella kaos som totalt förändrat Malmö – liksom övriga Sverige.
//Kenneth Sandberg

2 Responses to  Mångkulturella tillgångar

 1. euroM skriver:

  Paludan & Dan Park styrs av samma krafter som BLM i Usa och syftet med båda är att hetsa grupper emot varandra dvs med den urgamla strategin divide & conquer där om man låter olika grupper bekämpa varandra så stärker det vår egen grupp vi som manipular omgivningen dvs……..mao Global banksters elit…
  Eliten vill ha ett söndrat Europa-Skandinavien liksom i Amerika…för att till sist komma in och erbjuda lösningen dvs en Världsregering sittandes i FN och som ska lösa alla problem…och för att vara medlem där måste nationerna uppge sina nationsgränser-sin etncitet och kultur mm……………….NWO helt enkelt som den gamle Busch uttryckt det

  Bild: efter dessa ideal jobbar baksters elit. M Tellinger har föv intressanta videos på YouTube om vår historia som manipulerats
  grundligt och ändrats av just parasite elit så att du inte ska känna till den verkliga
  klicka bild för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: