BLM-aktivister i USA kräver att vita lämnar över sina egendomar

Snart i vardagen nära dig.

Jenny Piper

Enligt flera amerikanska medier – inklusive New York Post och Washington Times, har rasmotsättningarna i landet inte avtagit och demonstranter i Black Lives Matter-rörelsen demonstrerade förra veckan i ett ”vitt” bostadsområde i Seattle, där de krävde att vita invånare lämnar över sina egendomar.

I flera videor ses aktivister som kräver att invånarna i bostadsområdet lämnar över sina hem till svarta och demonstranterna anklagade även affärsinnehavare för att vara rasister eftersom de äger företag i vita områden.

Demonstranter med megafoner skrek även att invånarna skulle öppna sina plånböcker och försvinna från området.
-”Försvinn alla ni vita jävlar… det kallas upprättelse baby… vi kommer efter er!”

Flera demonstranter blev arresterade för vandalism och förolämpningar mot tjänstemän.

Obehaglig utveckling och med tanke på att man även noterat en markant ökning av vapeninköp hos den svarta delen av befolkningen, så är det väl bara en tidsfråga innan det kommer ske riktiga sammandrabbningar. Tyvärr förstår…

Visa originalinlägg 106 fler ord

One Response to BLM-aktivister i USA kräver att vita lämnar över sina egendomar

 1. euroM skriver:

  …eliten dvs det minoritetsfolk som styr och kontrollerar MSMedierna,HollyWood samt VitaHuset och som faktiskt privatiserade US Federal Reserve till sig själva (är privatägd)
  är också de som orkestrerar marxistiska BLM rörelsen allt för att hetsa svarta mot vita och tvärtom…bla då med fejkdåden George Floyd och de efterkoomande nonsensstorys som lagts ut på bla YouTube…med ett enda syfte att få igång raskravaller dvs destabilisera Usa…..
  ….tydligen vill denna ovan beskrivna elit få igång något som påminner om ANC i SydAfrika där ANC förföljer och mördar glatt vita boer påhejade av just samma folk som i Usa dvs global zionists
  banksters………….de var de skapade ANC som ett vapen emot de vita Boerna i SydAfrika,….de vita ses som en svår konkurrent som man måste bli av med helt enkelt…..
  ev kan samma sak ske i Sverige där marxistgrupper ev hetsar migranter emot vita svenskar…………….

  Bild: Global banksters kontrollerar SydAfrika och skapade ANC som man hetsar mot de vita Boerna. dessa har 100% skyddsskäl men får troligen ingen asylstatus av marxistiska FN …vad säger MIG-verket om boernas situaton??? iom att de är vita får de ingen hjälp helt enkelt…omvänd rasism jovisst.

  kilcka för ev förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: