Vilken tillgång till Sverige.

Det var i maj som 19-årige Tommie Lindh mördades i samband med att han stod i vägen för den 22-årige sudanesen Abubaker Mohamad som ville våldta en kvinnlig bekant till Tommie. Efter att ha huggit ner Tommie Lindh misstänks sudanesen även ha genomfört en grov våldtäkt på kvinnan.

Det politiskt laddade målet har dragit ut på tiden. På Twitter skriver Tommie Lindhs far att man fortfarande inväntar resultat på tekniska undersökningar, bland annat Tommie Lindhs telefon. Han skriver också att han fått besked om att åtal förväntas väckas i slutet av september eller början av oktober.

Eftersom åtalet dröjer och få detaljer har läckt i ärendet har det fram till nu varit oklart hur Mohamed ställer sig till misstankarna. Men Nordfront kan nu avslöja, efter att ha tagit del av Kriminalvårdens personutredning av Mohamad, att han påstår sig inte minnas vad som hände under kvällen.

I personutredningen, där den misstänkte benämns som Mohanad Awad, framgår bland annat att Mohamad förekommer fyra gånger i belastningsregistret.

Tystnaden i PK media är total.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: