Koka Groda III: Frustration över en obesvarad flirt?

Verkligheten i dag.

Invandring och mörkläggning

2007 skrev jag kontrakt med Symposion bokförlag om en bok om invandringen till Sverige. Jag fick tiotusen kronor i förskott. Jag döpte den till ”Koka groda” med referens till påståendet att om man sätter en groda i en kastrull med kallt vatten och kokar upp den, så kommer grodan aldrig att märka när temperaturen går över den gräns då det är dags att hoppa ur kastrullen och rädda sitt liv. När förlaget fick läsa manuskriptet ville de inte vara med längre. Jag fick i alla fall behålla förskottet.

Detta är det tredje av de fyra utsnitt ur boken jag tycker förtjänar att publiceras på bloggen.

Ronna är en förort till Södertälje som domineras av syrianska invandrare. De etniska svenskarna är en minoritet bland andra minoriteter. Med avseende på kriminalitet och andra typiska förortsproblem var Ronna år 2005 inte en av de mest belastade förorterna i Sverige, men där fanns ändå…

Visa originalinlägg 2 075 fler ord

One Response to Koka Groda III: Frustration över en obesvarad flirt?

 1. euroM skriver:

  Arnstberg beskriver i artikeln hur migranterna även så tidigt som 2005 visar sin tacksamhet för att de fick kommat till Sverige genom att trakassera natives dvs svenskarna själva……….genom glåpord och tillmälen och speciellt svenska flickor blir kallade både det ena och det andra……….de här hensen saknar respekt för landet som tog emot dem och varför det då??? beror på att de i princip ser svesnkarnas undanfallenhet och att dessa agera betjänter år nykommlingarna som då tolkar detta beteende som ”svaghet”
  som man ska uttnyttja 100%…………de vet att de är untouchabel
  då politikerna gullar med denna grupp och ställer i princip inga krav på dessa hens övh taget…………………….därmed blir dessa än mer fräckare varteftersom………….
  Historien som Arnstber berättar utspelar sig i Södertäljetrakten…
  av sk importerade stökfolk som syrianer bla…….
  för att återställa Sverige till senaste fungerande decennium ca 1980-talet bör MIG-verket reversa sin uppgift och döpa om sig till återvandringsverket………där man mem tvingar folk hem då i princip 99% sakanr asylskäl,även de som på felaktiga grunder fick svensk medborgarskap ska hem………speciellt stökfolm från mellanöstern och afrika….
  I bla Ryssland vet man hur man dealar med illegaler och liknande,
  där har man militärpolis som kommer hundratals ibland och städar upp effektivt bla med handfängsel mm..svensk polis är för veka och för få…..samt pkistiskt lagda……..
  Sverige måste och bör skicka tillbaka ca 1 miljon U-landshens som
  som gillar käka kebab(satelitTV från hemlandet samt ständig betald semester…………….Sverige har ingen skyldighet att serva dem övhtaget…………..
  finns 2 sätt ordna migrantkriminaliteten och det är:

  1.) leasa baltisk militärpolis ca 3000st/året ca 1 miljard/årskostnad vilket ändå är en bra deal för Sverige 1 miljard motsvarar ca 1500
  ensamkommande gubbars årskostnad 🙂

  2) denna är den enda som är efektivast på lång sikt och det är återmigration helt enkelt och upphävande av PUT-medborgarskap på felaktga grunder………….kan israel så kan vi,..svårare än så är det inte 🙂

  Bild: hur de muslimska apflockarnas agerande gentemot speciellt Västerländska kvinnor sk ”taharrush-gruppvåldtäkt” ,detta gillar svenska feminister och marxister då de inte övhtaget protesterat emot detta…..
  klicka bild för att förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: