Ickevästlig invandring är ett problem som bidrager till den ökade kriminaliteten men svenska politiker vågar inte prata om det

Svenska politiker är fega av naturen. De vill enbart ha fördelarna av att vara”folkvalda”. De vill inte ta sitt jobb på allvar.

Jenny Piper

Min danska favoritpolitiker Inger Støjberg skriver idag ett debattinlägg som i vanlig ordning är mitt i prick och som aldrig skulle publiceras i svensk media eftersom det är för nära sanningen. Här presenteras svart på vitt precis det som väldigt många människor – även politiker – går runt och tycker, men inte vågar uttrycka högt av rädsla för det utbredda åsiktsförtrycket i Sverige. Tänk om vi hade haft politiker av denna kaliber i vårt eget land istället för syltryggar, då hade vi fortfarande haft ett land att lämna över till våra barn som man kunde vara stolta över!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker


”Man kan lika gärna vara ärlig och säga det rakt ut: Den ickevästliga och därmed primärt den muslimska invandringen har skadat Danmark långt mer än den har gynnat oss.

Nog finns det en hel rad ickevästliga muslimska invandrare som klarar sig bra, men det är även alltför många som inte…

Visa originalinlägg 621 fler ord

One Response to Ickevästlig invandring är ett problem som bidrager till den ökade kriminaliteten men svenska politiker vågar inte prata om det

 1. euroM skriver:

  ….danska politikern Stojberg her helt rätt när hon menar på att migranterna knappast vill eller kommer att integrera sig och bli västerländska i sina Värdegrunder…något som bara naiva politiker tror och hoppas på….tvärtom de odlar än mer sin egen kultur…
  ..i en av Stockholms parker har importerade kriminella hens tagit över alltmer och där de äldre med sina kolonistugor lever i skräck då nattetid då trafiken är i full gång intill dem med bullrande bilar(ja dessa araber mfl gillar att skruva loss ljuddämparna på sina fordon)
  samt drogförsäljning utanför deras lotter……där de knappast kan öppna sina grindar då knarkare i rus blockar utgången osv……..
  Stadsdelsnämnden ska behandla detta om ett par månader sägs det 🙂
  man bryr sig inte övh taget……………..
  under 80-talet tex kunde svenska kvinnor-tjejer tex sola toppless i parker i huvudstaden vilket är nono idag …det går bara inte då det skuller svärma av dräglande importerad ohyra och glo …………..
  Svensk polis är skrattretande och inger ingen respekt……för att övhtaget kunna vända på allt detta så krävs hårda nypor av politikerna inkl polis i Sverige vilket nog får sägas inte kommer att ske…..
  laglösheten i Sverige kommer alltså att fortsätta där faktiskt Sverige bla toppar Världsligan i våldtäkter med ett par afrikanska stater………

  Slutligen så måste det till massdeportering av dessa fejkflyktingar
  i Europa samt Skandinavien vilket är den enda lösningen på politikernas skapade problem………..
  Video: se rysk polis dealar med illegala migranter-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: