Sonesson kommer med genomförbara lösningar.

Han vänder sig även mot att invandrare i många fall slipper utvisning trots att de döms för allvarliga brott. ”Utvisa de som inte är medborgare som gjort sig skyldiga till brott som innehåller fängelse på straffskalan. Oavsett situationen i deras hemländer”, föreslår han.

Vidare kräver Sonesson ett flyktingstopp: ”Låt oss nu koncentrera våra resurser på landets trygghet, inte på att ta emot fler människor som samhället behöver försörja.”

”Arbeta för en återvandring av ej integrerade”, lyder ytterligare en migrationsrelaterad punkt. Vad som ska krävas för att räknas som integrerad framgår dock inte.

Sonesson vill även att det ska bli svårare att få medborgarskap och att den som fått asyl och sedan semestrar i sitt hemland ska fråntas sitt uppehållstillstånd.

Sist i raden kommer ett förslag om mer ordning och reda i skolan:

”Skolan ska vara kunskapsbaserad och en trygg plats. De som hotar och förstör för andra bör få kännbara konsekvenser – offret ska inte tvingas byta skola. Inför skoluniform i grundskolan. Det fungerar bra i andra länder och det motverkar hets och grupptryck om att barnet ’måste’ ha en viss sorts kläder för att passa in.”

Undrar hur länge han kommer att få prata innan parti piskan kommer fram.
Le pen i Frankrike kom med väldigt bra lösningar med.

Varjager

3 Responses to Sonesson kommer med genomförbara lösningar.

 1. euroM skriver:

  ….om Sverige ska ha en ljus framtid för vårt folk bör och måste en sk SG-Singaporemodell upprättas dvs endast de med högkvalificerad kunskap och som efterfrågas på arbetsmarknaden typ datasystemare eller liknande är välkomna och då endast max 1 år i taget för ev söka förlägning på nytt………….flyktingar och migrantsnyltare portas direkt i SG och pga det är landet extemt rent och tryggt,,,,,,,,,,vida överlägset Sveriges begynnande förslummning på alla fronter…….

  …då UHNC medgivit att endast ca 2-3% kan vara eventuellt riktiga flyktingar… resten enbart bidragssugna migranter…………….
  Sverige har frångått FNs rekomendationer ang flyktingar och gett dem PUT permanent uppehållstillstånd då FN förordar tillfälliga då de ska hem omg när det är lungt…..vilket det är i i stort sett alla de länder som MIG-verket anger falskeligen som skyddsbehövande.
  Detta visas på den flitiga trafiken hem till de länder de flytt ifrån….

  till sist måste vi nog upphäva sk felaktiga PUT/medborgarskap på lösa grunder som givits 1 miljon + sedan 1 decennium…de skall naturligtvis hem igen för att bygga upp sina hemländer och inte leva på svenska skattebetalare…….kan tex Pakistan skicka hem hundtratusentals khazarer till iran-Afghanistan så kan vi och det är nödvändigt för att rädda vårt land-kultur och vår särart som Israels
  politiker sagt helt öppet….. vi bör följa efter dem ……………….

  Bild: som ni ser är det endast vita länder som ”måste blandas upp”
  dock försöker eliten banksters att förstöra även asiatiska homogena länder bla Korea och Japan…..på YouTube finns åtskilliga videon arrangerade av sk kulturmarxistiska element om hur positivt det är för tex koreanska kvinnor dejta svartingar……..dessa kvinnor flickor har naturligtvis fått en bra slant för att läsa dessa manuskript de läser upp i videorna 🙂
  Enligt kulturmarxistiska FN så önskar de att tex Japan ska bestå av 40% skräpfolk dvs U-landshens………allt för att slå sönder deras starka kultur som ses som ett hot mot finanselitens egna maktplaner Globalt (läs zionisterna)

  klicka för att ev förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: