Okontrollerat inflöde av illegala migranter fortsätter med EU:s goda minne

EU vill inte stoppa inflödet av bidragsnyltare.

Jenny Piper

Den senaste tiden har det strömmat in illegala migranter till Italien och Spanien. Många har fångats på film av badgäster på stränderna där migranterna tar sig iland mitt på ljusa dagen.

Tidigare var det från Libyen i Norra Afrika som illegala migranter tog sig till Italien, men just nu är det från Tunisien det dagligen strömmar in hundratals migranter. De kommer i fullpackade dinghies eller andra småbåtar från Tunisien och italienska myndigheter kämpar nu för att försöka hantera det stora antalet migranter som tagit sig till ön Lampedusa, som ligger 16 svenska landmil från Tunisien. De italienska myndigheterna sätter därför press på Tunisien eftersom man är orolig över risken att Covid-19 ska spridas.

Lampedusas borgmästare Salvatore Martello berättar att de har minst 1.000 personer som varje dag är inkvarterade i mottagningscenter i Lampedusa under svåra förhållanden, särskilt nu under värmeböljan.

Italiens inrikesminister Luciana Lamorgese bekräftar att landet nu har ett…

Visa originalinlägg 551 fler ord

One Response to Okontrollerat inflöde av illegala migranter fortsätter med EU:s goda minne

 1. euroM skriver:

  ”EU vet allt detta och de struntar fullständigt i det! Allt tal om humanitet och att vi har en skyldighet att hjälpa människor i nöd är bara dravel ”………faktum är att grundidén med EU är att förstöra regionen och dess folk/kultur mm detta var ju planen som EUs fade hade där han (läs eliten) ville ha ett nytt fördummande folk mixade med just den typ av folk som nu söker sig till Europa sedan ett decennium. EU-kommissionen gillar alltså att Europa förslummas..ivrigt påhejade av marxistiska FN och dess flyktingkommissarie där och tyvärr styrs våra politiker av deras lögner om ”skyldighet att hjälpa”. återigen så flyr majoriteten inga krig utan lockats av falska löften om något sorts Hollywoodliv
  där dessa NGOs spridit info om Europa i deras byas om gratislivet+allt är tillåtet och skökor en masse gratis osv…………
  det är därför vi ser mest gubbar på båtarna……….
  Gör som Portugal sluta vifta med gratispengar mm så kommer de inte,Portugal har smarta politiker och där finns övh taget inga bidrag att få så de har inga migranter som söker sig dit …….
  problem solved 🙂

  Europa bör nu återsända ca 97% av alla de som kommit in sedan ca 2010…allt enligt FNs egen praxis om att en ” flykting alltid ska återvända så fort hemlandet är lungt”……. inga krig förekommer i deras länder vilket visas på bla av att de gärna och ofta åker hem till länderna de flytt ifrån………….
  Sverige skulle spara minst 500 miljarder+/året troligen mer…….
  /enligt UHNCR så är högst 3% ev flyktingar de andra är bara snyltare som vill att europen ska betala för dem)

  (org som finns i Sverige och som deltar aktivt i trafiken med migranter är bla Läkare utan gränser och RödaKorset,de båda är under G Soros ”Open Societys org”.

  Googla även Kalergi white genocide

  Bild: Ungern ca 2015…dessa män har lockats av falsk info om ett lättjefullt liv i Europa och gratispengar
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: