Lite mer fakta.

Varjager

One Response to Lite mer fakta.

 1. euroM skriver:

  …..sedan ett antal år toppar Sverige den sk ”våldtäktsligan” med ett par afrikanska stater. ….fenomenet är sk importrelaterat ingenting annat……..när massimporten av falska asylsökare (enligt UHNCR var-är endast högst 3 %ev flyktingar resten migranter) så ökade våldtäkterna och hur många är det som inte ens anmäls??

  De av Soros styrda NGOs har medvetet sålt Europa som ett lättjefullt bidragsparadis med gratisliv-gratispengar och blonda skökor en masse….allt för att förstöra den vita europeiska kulturen på alla sätt vilket beskrevs redan 30-talet av C Kalergi….
  (googla Kalergi white genocide) man kan alltså säga att de svenska politikerna helt enkelt medverkar och stödjer denna sk folkutbytetstrategi mao folkmord helt enkelt……………….

  för ett par år sedan gjorde fd kanalen Granskning Sverige en fråga till migrantkramare dv marxister som låtsades om att de inte kände till de sk ”gangrapings” som är ett importerat mellanösternfenomen

  Bild: likt apflockar gillar dessa importhens förnedra kvinnor och våldta dem i grupp. Svenska politiker gillar detta 100%
  klicka för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: