M erkänner att de drivit en ohållbar migrationspolitik och kritiserar S för att de kryper för MP istället för att ta ansvar

Makten framför allt. Löfven har sålt sig totalt till globalisterna.

Jenny Piper

Det finns några Moderatpolitiker som lyser mer än andra – partiets migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard är en av dem och hon har verkligen varit drivande i Migrationskommittén där hon försökt skapa en gemensam linje för en stramare migrationspolitik i Sverige – något som dock inte fallit väl ut eftersom Socialdemokraterna som så många gånger tidigare väljer makten framförallt och återigen viker ned sig för Miljöpartiet. I dagens Expressen skriver Malmer Stenergard en debattartikel där hon erkänner att Moderaterna gjorde fel under sin tid vid makten samt kritiserar Socialdemokraterna och Morgan Johansson för att krypa för Miljöpartiet.

Jag gillar det – fortsätt pressa herr Johansson, han har mycket på sitt samvete. Tänk om M redan innan det senaste valet hade vänt sig till väljarna och erkänt att de gjort fel vad gäller landets migrationspolitik – då hade vi kanske haft en helt annan regering nu. Men bättre sent än aldrig!

Visa originalinlägg 444 fler ord

One Response to M erkänner att de drivit en ohållbar migrationspolitik och kritiserar S för att de kryper för MP istället för att ta ansvar

 1. euroM skriver:

  …..vad betyder ”en stramare migratiopnolitik” för något?? är det att minska invandringen med 10-20 % vilket inte skulle göra någon skillnad alls i princip….som vanligt syns det mer som om M vill ge sig själva credit för att vara någon typ av motståndare till Sveriges migrationspolitik där vi som nation tar emot ca 50% av alla asylsökare/migranter som söker sig till Europa vilket är helt sanslöst. Vad jag vet så protesterade inte detta parti alls emot FNs
  open border avtal som ”Compac Migration Pact” som Sverige skrev på 2018 i Marocko som innebär att de som skrev på i princip måste acceptera alla som vill stanna oavsett skäl och ge dem all inclusive..

  För att rädda Sverige krävs återställning till senast fungerande decennie ca 1980-tal och för att nå dit måste detta ske:
  1:mem totalstopp för invandring (undantaget specialkompetens)
  2.upphävande av felaktiga PUT (uppehållstillstånd) då ju även FNs regelverk så ska flyktingar endast ha tillfälliga sådana…,meningen är ju att de ska hem igen till sina hemländer när det är lungt vilket det faktiskt är i de felsta länder som : Syrien-Irak-Ethiopien-Somalai mfl .
  mest anmärkningsvärt är att Sverige släpper in allt…. tom folk från Västafrika-Bangladesh-Mongoliet mfl ja tom Sydamerika länder med totalt utan skyddsbehov övh taget som de svenska skattebetalare ska försörja indefinite….

  Bild: Sverige kastade sig över detta idiotiska avtal utan vidare
  förstå dess egentliga innebörd. klicka bild för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: