Malmölistan: Sänk Löfvens lön!

EU:s Coronafond är bara det senaste i raden av jättefiaskon för statsminister Stefan Löfven. Tidigare har han misslyckats med arbetslöshet, kriminalitet, coronabekämpning och invandring. Trots det fortsätter hans lön att öka. Tvärtom borde den sänkas, skriver Nils Littorin, partiledare för Malmölistan.

Klockrent, läs hela artikeln här.

Varjager

One Response to Malmölistan: Sänk Löfvens lön!

 1. euroM skriver:

  Riksdagens politiker inkl regering är duktiga på att skaffa alltfler skulder och fakturor på jättebelopp nu senast då den sk EUs coronafond…vilket blir en stor belastning i decennier för det arbetande svenska folket,… dessutom höjdes vår EUavgift till 45 miljarder då kommissionen anser att Sverige är ett rikt land och kan betala för sig 🙂 till dessa två tillkommer bla SIDAs avgifter samt FNs medlemsavgit x antal miljarder båda dessa….. och Riksdagen hittar ständigt nya mål att skänka pengar till bla en del av Somalias Statsskuld???? jo faktiskt sant….svenska politiker är generösa med dina skattepengar 🙂 och så här håller det på …..alltfler poster att skänka pengar till… det tar aldrig slut……….
  som VDn i företag skulle dessa politiker fått sparken redan igår.. 🙂

  Och till sist kastade sig Sverige för att skriva på FNs open border program dvs ”Global Compact MIgration” 2018 i Marocko där enligt avtalet inte längre görs skillnad på flykting-migrant eller turist som vill stanna i de länder som skrev på. alla ska ha rätt att få bidrag oavsett .Usa-Australien var bland de som vägrade……..

  mer om Soimalias skuld som vi delvis betalar
  https://www.svegot.se/2020/05/14/du-betalar-somalias-statsskuld/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: