Nu har jag förstått varför Anders Tegnell ständigt uppmanade oss att skydda de äldre och sköra. Han visste att de skulle dö på äldreboendena om de drabbades av covid-19.

Löfven och gänget har medvetet sett till att de gamla dör.

ulsansblogg

Det blir nu alltmer uppenbart att det inte har varit något större fel på den svenska coronastrategin som sådan. Det var rätt att inte stänga ner samhället, att inte stänga skolor och arbetsplatser. Det var rätt att lägga en stor del av ansvaret på oss enskilda individer när det gäller att hålla avstånd och undvika att smitta andra och att själva bli smittade. Det var rätt att hålla ekonomin igång. Det var rätt att slåss för det öppna samhället. De som fortsätter att kritisera strategin är faktiskt ute i ogjort väder.

Den stora och alltmer uppenbara skandalen var istället hur våra äldre behandlades när de drabbades av covid-19. Det har ingenting med själva coronastrategin att göra utan har att göra med hur Socialstyrelsen, regionerna och kommunerna hanterade smittan på äldreboendena och i hemtjänsten och hur gamla människor ”hjälptes” att dö genom att inte få rätt behandling. Ytterst är detta också…

Visa originalinlägg 7 fler ord

4 Responses to Nu har jag förstått varför Anders Tegnell ständigt uppmanade oss att skydda de äldre och sköra. Han visste att de skulle dö på äldreboendena om de drabbades av covid-19.

 1. Skandia12 skriver:

  Tegnell o comp på Folkhälsomyndigheten kommer fortsätta med de order de får ifrån WHO tyvärr hela detta år samt troligen nästa med covid-19 psyops . Fauci & comp på WHO kommer utlysa minst en coronavåg till och därmed förstöra ytterligare Världsekonomin.

 2. euroM skriver:

  …alltfler ställer sig tveksamma till vad egentligen corona är för något då i princip ingen har känner någon anhörig som gått bort i den 🙂 Robert F Kennedy jr är mer än tveksam till B Gates och WHO,mer på länken
  https://www.globalresearch.ca/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation/5710021

 3. euroM skriver:

  …på länken diskuteras virusars vara eller icke vara………där idag alltfler forskare ställer sig tveksamma till det hela ….
  https://davidicke.com/2020/07/23/dr-stefan-lanka-2020-article-busts-the-virus-misconception/

 4. euroM skriver:

  …..slutligen så varnade fd kongressledarmoten rebublicans Ron Paul tidigare i år om att coronapandemin är ett sätt att kontrollera massorna via rädslor inte bara i Usa utan Globalt…….
  ………….”Ron Paul blows the whistle on the CoronaVirus being a HOAX and hints at how they’re trying to declare war against the people and depopulate all who oppose satans kingdoms dvs eliten.”………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: