FULT ANGREPP AV SABUNI .

Varför svensk migrationspolitik är en fullständig katastrof framgår av liberale partiledaren Nyamko Sabunis debattartikel idag.

Att L-partiet inte vill göra upp med Sverigedemokraterna är ju ingen överraskning, men debattartikeln Låt oss återuppta samtalen om migration i DN blir ändå intressant i sin totala flykt från verkligheten.

Redan i andra stycket heter det: ”Vi har under lång tid öppnat våra gränser för de som kommer utan att samtidigt öppna upp vårt samhälle.”

Vaddå ”vi”? Det är politiska etablissemang som mot folkflertalets vilja har delat ut uppemot två miljoner uppehållstillstånd de senaste 20 åren. Detta i hög grad till människor som antingen saknar förutsättningar för att arbeta i en högteknologisk ekonomi som den svenska, eller överhuvudtaget inte vill jobba utan kommit till Sverige för att leva på bidrag.

Svensk opinion har inget emot den traditionella nivå på invandring till Sverige, då uppemot fyra-fem procent av befolkningen var utlandsfödd. All vetenskap visar att ju större en diaspora (grupp invandrare) blir desto svårare blir det att assimilera dem till det nya landet. Nu är 20 procent utlandsfödd och var fjärde person har utländsk bakgrund. Med det kommer gigantiska samhällsproblem – oavsett land.

Läs resten här på Samtiden.

En mening som gör mig rasande.

Det är inte lite fräckt att skuldbelägga dem som inte bett om att få stora mängder lågutbildade migranter från helt väsensskilda kulturer till landet. Det är enkom de styrande partierna som skapat de problem som nu raserar tryggheten och välfärden för svenska folket.

Och det är dessa partier som högaktningsfullt struntat i att ställa några som helst krav på de invandrare man välkomnat.

Varjager

2 Responses to FULT ANGREPP AV SABUNI .

 1. euroM skriver:

  …för det första kom dessa migranter för att svenskarna korkat nog erbjöd/er sk gratisliv utan motprestation här i Sverige därav massmigratioen hit. Länder i Europa som är tillräckligt smarta ger mindre eller tom inga bidrag alls och där finns knappt någon av dessa ”flyktingar” övh taget………….
  iom att bidragen är så pass bra här så är incitamentet för att jobba eller utbilda sig mem 0 i princip…….varför jobba när mina bidrag är lika höga näst intill som de jobb de ev skulle kunna få…….
  Sveriges generösa bidragspolitik skapar bara lata bidragspotatisar som hellre ser på satelitTV ifrån sina hemländer än att försöka integrera sig……..med värdlandet.
  iom den enorma migrationen hit(sverige tar emot ca 50% av alla migranter som söker sig till Europa) såhar dessa inga intressen av att bli svenskar med svenska värdegrunder utan man bildar små enklaver som kommer växa allteftersom. Sverige splittras upp så småningom i olika mini nationer som ev vill vara självständiga till slut.

  Vad politikerna också missat är att framöver kommer det bli etniska konflikter där olika importerade folk kommer strida om att få dominera politiken här. Konsekvensanalys är inget som Riksdagens hens sysslar med övh taget 🙂

  Bild: white guilt is a mental disorder-mao ett mentalt tillstånd av
  inbillad skuld till någon tex svarta -löd texten till denna bild
  klicka för att förstora

 2. euroM skriver:

  …läs mer om ”white guilt” fenomenet som odlas av eliten för att sas trycka ner de vita folken som de hatar………….

  ———White Guilt has become depressingly common in the Western world. The idea that white people today should feel ashamed because of imperialism, slavery and other sins committed by their ancestors may seem self-evidently loony to sensible people, but is frequently advanced in academia and the media, —-
  (slavhandeln över atlanten är i princip påhittad-inga folk i Västafrika har sägner om att deras folk blivit bortrövade av onda vita)

  https://theralphretort.com/white-guilt-is-a-mental-disorder-8013016/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: