Politikerna håller på att krata manegen ren för ett kommande regimskifte

Den tidigare chefredaktören för Världen idag, Carin Stenström, har skrivit en mycket träffsäker och tydlig krönika som uppmärksammats på nätet men inte i varken SVT eller MSM.
Stenström: ”Utan tvekan är det så, att Sverige ockuperats inifrån. Dolda makthavare, med verklig makt drar i trådarna och Löfvenregimen får sprattla med. Många känner att en gräns passerats och att Sverige befinner sig i en utförsbacke som inte kan brytas. Utvecklingen har pågått länge med små steg. Från en samhällsförvaltning präglad av hederlighet och sparsamhet har vi fått en samhällsöverbyggnad som håller på att utarma och förlama landet. Vi har blivit små robotar, lyhörda för överheten, blinda och döva för våra medmänniskor, ytliga, med ett snävt fokus på vår egen framgång, välstånd och tillfredsställelse.”
Kvar till folket blir inga skattepengar och symbolfrågor som könsneutrala toaletter, HBTQ frågor och frågor som är minoriteters identitetspolitik ställd mot varandra. Visst förekommer svensk myndighetsaktivism, men det är aktivism i relativa skitfrågor, lite som att den djupa statens kolonialfasoner genom företagsnätverk är det som styr på riktigt och till politiken lämnas frågor som ser ut som att politikerna får spela i Paralympics.
I svensk mediadebatt läser vi,

att det är det mest synd om de svarta i BLM eller judarna i #jewishprivilege eller är det mest synd om bögarna på Pride?

Läs resten här på Foliehatten.

Varjager

One Response to Politikerna håller på att krata manegen ren för ett kommande regimskifte

 1. euroM skriver:

  …riksdagspolitikerna oavsett block är i händerna på Globalistspelarna vilka i princip sätter dagordningen i Sverige via Riksdagen där underdåniga defaistiska politiker huserar som i princip sålt ut Sverige till den utländska eliten och dess kabaler.
  Man har lagt sig platt för FN,EUkommissionen och olika marxistiska NGOs. Sverige var troligen ett av de första länder som kastade sig över avtalet ”Global Compact Migration i Marocko 2018 för att underteckna det………..ett avtal som beskrivs som självmordsavtal för de länder som skrev på vilka mem förbinder sig att ta emot alla som vill bosätta sig i resp land…då avtalet inte längre gör någon skillnad på flykting-migrant eller tom turist som vill stanna och få all inclusive…….det finns endast 2 förklaringar till varför svenska politiker gör som de gör och det är:
  1.inkompetens,man förstår helt enkelt inte vad man skriver på och
  konskvensen av tex massinvandring mao korkade 🙂
  2. korruption -troligen europas särklass mest korrumperade politiker
  där av egen vinning skull agerar som de gör (se tex Reinfelds
  som av eliten gavs flera lönande styrelseuppdrag över Atlanten)

  Bild: en del av kabalen som vill skapa ”den nya världsordningen” dvs Global marxism där all äganderätt försvinner och där människor skall trängas i jättestäder sk megapolis och överkontrollerade 24 tim/dyngnet bla………..
  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: