Den urholkade yttrandefriheten

Man borde anmäla denna hatare. Kan hon som ST läkare ge vård till någon hon personligen ogillar?

Jenny Piper

Jag är så trött på att försvara min yttrandefrihet, men uppenbarligen är det vissa människor som inte respekterar att människor har olika åsikter och använder mig som något sorts hatobjekt.

ST-läkaren Shakira Arif är en av dem. Som synes har hon kartlagt min blogg och diskuterar mig på sin Facebooksida med sina vänner där hon anklagar mig för att hata och förolämpa muslimska kvinnor, medan hennes vänner påstår att jag sprider afrofobiska och rasistiska kommentarer.

Det är så löjligt eftersom det inte finns varken hat, diskriminering eller förolämpningar i mina inlägg. Att kritisera plagg som symboliserar kvinnoförtryck för många och uttrycka att man tycker att det är fel att små barn måste bära slöja är varken hat eller rasism.

Jag finner det direkt obehagligt att det finns så många intoleranta individer i det här landet som vill urholka yttrandefriheten och att våra makthavare låter det ske är ännu värre.

Jag…

Visa originalinlägg 166 fler ord

One Response to Den urholkade yttrandefriheten

  1. euroM skriver:

    ……många sk kulturmarxistiska antivithens rider naturligtvis på den fabricierade rashetspsykosen som spridit sig via den iscensatta fejkstoryn om George Floyd som inte ens existerat ….en av näst intill hundratals upplagda rashetsvideon där man(läs eliten) vill få igång raskravaller och ev raskrig mao inbördeskrig i Usa.
    ….huruvida Shakira Arif är en fictionkaraktär eller ej kan man fråga sig…mycket möjligt att många FB konton är så och är det utan tvekan 🙂
    Vad skulle denna Shakira säga om svenskar/västerlänningar som bor i hennes land skulle bli kritiserade av lokalbefolkningen för att de inte täcka sig om kvinna tex?? då är det ok eftersom de är vita så är det helt ok kritisera dem….att integrera betyder att man försöker anpassa sig till det nya landets kultur seder mm dvs respektera det nya landets kultur(Sverige) men detta gäller alltså inte för muslimer som vill köra sitt race 100% –

    (ni som inte vet vad ”kulturmarxism” är googla cultural marxism)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: