Totalitära stater har att lära

Fri tänkare måste stoppas enligt globalisternas kreatur.

Petterssons gör Sverige lagom!

Demokratins forna högborg Sverige verkar allt oftare slå in på den linje som kännetecknade DDR och som idag kännetecknar de totalitära stater vi förfasas över.

Vi vet hur Facebook, Twitter, Youtube och andra välkända aktörer allt oftare stänger konton och bannar enskilda användare. Det är lite som i totalitära stater, men frågan är om dessa sociala medier är värst eller om vi hittar deras övermän bland svenska företag?

Visa originalinlägg 72 fler ord

One Response to Totalitära stater har att lära

 1. euroM skriver:

  …Sverige är väl idag Europas särklass mesta kulturmarxistiska nation övh taget tätt följd av England,Frankrike och Tyskland.
  Finns inget land i Europa där man tex skäms så mycket som över sin egen flagga som i Sverige då i decennier av kulturmarxistisk propaganda matats befolkning 24 tim/dyngnet av den sk eliten via sina medier………………således styrs politikerna av antieuropeisk marxism vilket kan ses av bla att allt fler svenskar ställs sist i köer som tex bostadsköerna…………………………..

  MSMedierna cencurerar alltmer och mängder av YouTube-channels har stängts ner då de inte odlar PKismen tillräckligt…………………..
  Google & Youtube(samma ägare) samt de övriga sociala plattformarna ägs av den lilla elit som i Usa består av högst 2-3% av befolkningen dvs de etnoecentriska minoritetsfolket-de kontrollerar även TVbolagen-Filmindustrin samt AP-Reuter för att bara nämna några

  Bild: ett litet axplock vad denna kulturmarxistiska grupp äger
  klicka för ev förstora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: