Åsiktsförföljelse – en del av det nya Sverige

Stå på er. Jag sprider gärna dessa bilder med mailadresser till dessa Stasi människor.

Jenny Piper

Skönt att vara hemma i Skåne igen – det heter borta bra men hemma bäst av en anledning.

I postlådan hittade jag post från Region Skåne i form av några av de mail som åsiktsförtryckarna skickat till huvudkontoret i hopp om att jag skulle få sparken, baserat på att jag uttryckt en åsikt om att vissa plagg symboliserar kvinnoförtryck för många kvinnor runt om i världen.

Egentligen rör det sig om cirka 50 mail, men då man får betala om det är fler än nio sidor och detta handlade om 90 sidor så nöjde jag mig med några stycken.

Föga förvånande är alla kvinnor och jag tycker det är obehagligt att de faktiskt sysslar med åsiktsförföljelse genom att sprida lögner på det här sättet. Jag hoppas verkligen inte att detta ska påverka om jag skulle få för mig att åter söka jobb inom Region Skåne, men man kan aldrig vara…

Visa originalinlägg 163 fler ord

7 Responses to Åsiktsförföljelse – en del av det nya Sverige

 1. euroM skriver:

  ..tror det var på KTH där tyvärr ledningen anställt extrema kulturmarxistiska individer med uppgift att ”åsiktsregistrera” studenterna+anställda mao en åsiktspolis där de som har/hade en annan åsikt än den officiella skulle märkas………………..
  hela upplägget tycks skräddarsydd för org som kulturmarxistiska EXPO som gillar personförföljeser av olika slag………
  lägg märke till att endast vita får dessa hemsökelser och deras arbetsgivare……sådana som tex den antivita somaliskan Bilan(expo)
  får och kommer aldrig få dessa mails någonsin hur mycket än hon spottar ur sig antivit hat…….hyckleri javisst 🙂

  Bild: visar på att den av den onde filantropen G Soros skapade BLM rörelsen inte har många svarta följare övh taget………eliten försöker med BLM skapa
  rasoroligheter i Usa men även annorstädes……………….

  inte många svarta i denna demonstration från Usa

  • samo lucija skriver:

   sverige har blivit KOMMUNISTISKT ALLA SMYGKOMMUNISTER TOM DAGNY CARLSSON 108 vän med kungen och riksdagspolitikerna vill till kina , FRÅN KAPITALISM TILL KOMMUNISM VAD HAR HÄNT MED SVERIGE OCH OSS SVENSKAR ?Finsk professor ser på Sveriges hantering av Corona – Dygd, viktigare än skyddandet av liv
   6h ago
   SocialdemokraternaCorona virusetCovid-19demokraturmedborgerliga rättigheter
   Det här är något som varje svensk bör läsa och begrunda! En svidande kritik av svenska politiker och den politik de har fört/för – där värdegrunder är viktigare än människoliv.
   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
   Kuvassa kolumnisti Jari Ehrnrooth.
   Översatt från finska
   Skriven av docent Jari Ehrnrooth
   Författaren är författare och filosofiskt orienterad kulturforskare. Han är docent i kulturhistoria och sociologi. Född i Koitere, skriven i Munksnäs Helsingfors.
   Dags att vakna svenska folk!
   16.6.2020
   https://yle.fi/uutiset/3-11399713
   Vi föreställde oss att värdet av människoliv är omätligt i västvärlden, där kränkningar av mänskliga rättigheter betraktas som ett allvarligt brott. Sedan kom Corona och vi räknade kropparna.
   Det mest moraliskt chockerande och intellektuellt utmanande är våra västerländska grannars åsidosättande av att skydda medborgarnas liv.
   Corona har tagit fyra gånger fler liv i Sverige än i de andra nordiska länderna tillsammans. I världsstatistiken överstiger antalet dödsantal hos vår granne siffrorna för ett Kina med en befolkning på över en miljard, enligt officiella landsrapporter.
   De flesta svenska corona-offer kunde ha undvikits med samma begränsningar som i de andra nordiska länderna. Men Stefan Löfvens socialdemokrat-ledda regering har medvetet försvarat den statliga epidemiologen Anders Tegnell, som gör att infektionssjukdomar sprids på ett kontrollerat sätt med målet att nå delvis befolkningsimmunitet. Den statliga epidemiologen i Sverige har en mycket självständig jurisdiktion, men det förklarar inte det stöd han fick.
   Trots att forskning om Coronavirusets beteende och antikroppars utveckling har den svenska strategin försatts på skam, men riktlinjen har inte förändrats.
   Varför inte? När folket ger sitt stöd till regeringen. I partiets stödundersökning för majmånad gick Socialdemokraterna upp med 8,7 procentenheter från november i förra året.
   Samhällets intresse som helhet anses vara viktigare än skyddet av varje individs liv
   Vad förklarar denna konstiga svenska sjukdom?
   Enligt Martti Koskenniemi, professor i internationell rätt, har svensk kollektivism lagt grunden (man flyttar till en annan tjänst) för den stora populariteten i Tegnells öppna linje. Samhällets intresse som helhet anses vara viktigare än skyddet av varje individs liv, vilket till exempel utgör grunden för deklarationen om mänskliga rättigheter.
   Kollektivistiska föreställningar om moral finns också i andra nordiska länder – till exempel Finland, men Sverige har gått ett steg längre.
   Enligt min uppfattning har politisk korrekthet, det vill säga strävan efter konsensus i värdegrunden, blivit en civil godhet i Sverige, som tålmodigt omhuldas. Mitt eget intryck har ofta varit, ett allmänt accepterat samförstånd om värden, där man förutsätter att varje samvetssvensk anammar sociala och kulturella hierarkier, vill vara feminister, älskar invandring och anser att alla konstverk har samma värde.
   Genom att använda idéhistorikern Jacob Talmons koncept kan man säga att Sverige blir en totaldemokrati, vars läromästare är Jakobinerna som snarare drev för konsensus om den stora Franska Revolutionen snarare än individualisterna som utarbetade friheterna i USA:s självständighetsförklaring.
   Det socialistiska folkets demokratier i Östeuropa var totala demokratier där människor i slutändan bara var siffror i statistiken
   Enligt Talmon vårdar den liberala demokratin pluralismen, men i en totaldemokrati är republikens mål att förena nationens värderingar. Åtgärden är en statligt ledd doktrin om framsteg, ofta förknippad med socialistisk idealism och den messianska drömmen om anpassning och fred.
   Det socialistiska folkets demokratier i Östeuropa, som redan har kollapsat, var totala demokratier där folket i slutändan bara var siffror i statistiken.
   Precis som de svenska Corona-offern nu, är i Anders Tegnells recensioner, eftersom han försvarar sina felaktiga lösningar oavsett av vetenskaplig kritik och ignorerar åsikten från resten av världen.
   Ur ett annat perspektiv på den svenska sjukdomen tillhandahålls den av den västerländska kulturens minskande vitalitet. När man har övergett sin kultur om att vilja vinna och sin hierarki av värderingar, bekämpar man inte det dödliga viruset, utan man överanpassar sig och överlämnar sig nästan till det som är oundvikligt.
   Enligt filosofen Friedrich Nietzsches termer saknar den svenska kulturen en aktiv form för den formande viljan till makten, som försöker besegra sina yttre och interna hot, för att nå högre och bredare i sin strävan efter inflytande.
   Sverige omfamnar allt och anpassar sig passivt, eftersom det befinner sig i framkanten när det gäller att utjämna värdeskillnaderna för att utarma den västerländska kulturen – och på den fronten finns det fler offer än någon annanstans.
   För det tredje, gällande den svensk sjukdomen, återspeglas fördelen av att en enande dygd i värdegrunden som en blandning av värden och fakta. Politiska beslut motiveras av forskningsdata som är lämpliga för syftena och beslutsfattandet överförs till experter.
   När beslutsmakten har överlämnats till en officiell expert har politiker inte varit tvungna att ta ansvar
   Det är en kombination av värdegrunden och kunskapsbasen som har betonggjutit Tegnells lagstadgade monopol. Även om hans Corona-doktrin är osann och saknar forskningsbevis, har han fått stöd av alla partier, inklusive Sverigedemokraterna. Kritik presenteras först nu när det är för sent att ångra.
   När beslutsmakten har överlämnats till en officiell expert, har politiker inte varit tvungna att ta ansvar och ingen har varit tvungen att göra självständiga värdeval, som hotade totaldemokratins samstämmighet och fördelen med passiv anpassning.
   För kraften hos experter och vetenskaplig utveckling finns garanterat ett läkemedel: Giljotinen baserad på droger (läkemedel). När allt kommer omkring kan fakta inte leda till värderingar, moral eller politik.
   När denna logiska motgift läggs till pluralismen i den liberala demokratin och den aktiva viljan i en livskraftig kultur, kommer den svenska sjukdomen att förbättras och det omätliga värdet av människoliv återgår till det centrala i politiken.
   Slutligen utgör det ett varningsord till oss finländare också.
   Motgift mot den svenska sjukdomen bör alltid intas när tjänstemän eller medborgaraktivister uppmanar dig att ge upp ditt självständiga tänkande.
   MORE IN BAKOM KULISSERNA
   Varför nämner ingen politiker detta?
   2020-06-02 Saxat från Facebook Kanske något att fundera över? Om man räknar alla utgifter, varje person i Sverige, betalar man nästan en miljon kronor vård av…
   Inse att ni är totalt lurade!
   Det här är färsk statistik från SCB som redovisar sammanlagda avlidna svenskar PER dygn och som ni kan se så är det ingen större skillnad i antal sedan tidigare…
   When Hillsong replaces the gospel with a ‘circus performance’ – this is not satire. —
   DUDA ORBAN PUTIN THE CROATS AND SERBS ARE ALL AGAINST
   REBLOGGING THIS IS SATANISM SWEDS CANT SELL HAUNTED HOUSES SO BAD IS IT SWEDEN ROMAROTARY YOUTH CALL BLACK ANDELS every 4 th youth commit suicid in EU and US ITS BAD Send in the drag queens: The triumph of politicized occultism
   Mar 4, 2020
   A drag queen who goes by the name Xochi Mochi reads a story to children at the Michelle Obama Neighborhood Library in Long Beach, California, on October 14, 2017. | Twitter/@RealOmarNavarro
   Who is this creature reading to kids at the public library story hour? What does it represent?
   By Fay Voshell, Voices Contributor
   It’s apparent this horned monster is not the goofy clown parents hire to make balloon animals for their kid’s birthday party.
   It’s not a circus clown like Emmett Kelly, famous for his “Weary Willie” sad sack persona derived from the hobos of the Great Depression; or Glen Little, whose perennial smile graced the Ringling Brothers circus for twenty years;” and it’s not Oleg Popov, whose clown car and pratfalls made audiences laugh.
   No, there is no innocent clowning around by this indeterminate creature with the flame tipped horns. It represents something far more sinister than even the creepy clowns of yesteryear who went about trying to scare the living daylights out of Halloween partiers.
   The weird-looking creature reading to the innocent little kids is costumed to resemble Baphomet, who is pictured below.
   Baphomet
   Most readers will be familiar with the bronze statue of Baphomet intended to be erected in Oklahoma in 2014. The statue of the goatish creature includes a child on each side of it. The two children are gazing up at Baphomet’s face adoringly, much as paintings of Christ portray little ones gazing at the one who said, “Let the little children come unto me and forbid them not.”
   Grabbing opportunities for establishing intimacy with children is a very clever move on the part of the Baphomet cult. Reading a story book to little ones establishes a tender closeness that formerly belonged almost exclusively to family members — mom, dad, grandma and grandpop. Now an indeterminate, alien and satanic-looking creature stands in for trusted and known family. The being is trans-human, crowned with scary flame tipped horns; horns that are an ancient symbol of the strength, aggressiveness, power and dignity of a dark divinity.
   The naive parents who are taking their children to the shrines of Baphomet and to the public library might want to know a bit more about the history of the idol whose followers and representatives claim to possess ancient and dark secret knowledge not found in library books.
   But first, they have to move beyond the deliberately obfuscatory statements of Baphomet priests such as Lucien Greaves, who stated grandiloquently: “Good people of Arkansas and supporters of religious liberty, I present to you Baphomet: symbol of pluralism, legal equality, tolerance, free inquiry, freedom of conscience and reconciliation.”
   Edifi gives you today’s most popular Christian podcasts all in a single app experience you can trust. Edifi’s powerful app aggregator offers the most Christian-centric streaming audio experience in the world today. Download edifi NOW for Free!
   He further explained, “…The meaning of that monument is…the importance of embracing blasphemy, and standing up for what is just in the face of extreme opposition. It’s not a crazy idea that’s what Satan could come to mean in the cultural conversation.”
   Right. The faithful who objected to Andres Serrano’s “Piss Christ” and Chris Ofili’s elephant dung decorated “The Holy Virgin Mary” are familiar with the mocking casuistry of those who deliberately troll to offend and then blame the offended for being offended.
   The fact is that the Baphomet idol imitated by the creature reading to kids has a very dark religious history and an equally ominous political philosophy behind it.
   The graven image of Baphomet was originally drawn by a Frenchman by the name of Alphonse Louis Constant, who later changed his name, using the nom de plume Eliphas Levi for his writings.
   As Julian Strube points out in his scholarly work, “The Baphomet of Eliphas Levi: Its Meaning and Historical Context,” Levi intended the Baphomet to be the embodiment of what he considered a final synthesis of science, religion, philosophy and politics. He believed he had decrypted the ancient tradition of “true” religion, one that would be the basis of the creation of the Kingdom of God on earth.
   Strube writes that Levi categorized his insights into supposedly secret and ancient verities unknown to the unwashed masses as “true Catholicism;” and, at times more or less explicitly, with “true socialism.”
   Levi’s Baphomet has to be seen “as an iconic and symbolic representation of this ‘true’ doctrine;” doctrine that was to be tied to radical socialism from nineteenth century on; including the corporate socialism of fascism and the communist vision of state control; the establishment of a perfect social order…
   more…
   https://www.christianpost.com/voices/send-in-the-drag-queens-the-triumph-of-politicized-occultism.html
   JESUS ITS ALL TRUE IM SEEN THIS COMING THIS IS ALL FOR PROFITS : https://wordpress.com/read/blogs/158205778/posts/2302
   ONLY ORBAN DUDA THE CROATS TRAMPS SERBS AND PUTIN SEE THIS DEMONLISHON SHIT COMMING JESUS ITS ALL TRUE IM SEEN THIS COMING THIS IS ALL FOR PROFITS : https://wordpress.com/read/blogs/158205778/posts/2302
   https://www.youtube.com/watch?v=QJvigSggM4Y

 2. samo lucija skriver:

  min föräldrar flydde på 70 talet från SERBIENKOMMUNISTERNA I DAGENS KROATIEN TILL SVERIGE DE HAR HAMNAT I RÄVSAXEN på 40 år har sverige ändrat riktning från kapitalism till kommunism ALLA UNGDOMMAR BLUNDAR OCH LÅTSAS SOM INGENTING HELA EUROPA FÖRVÅNAD !!!!

 3. euroM skriver:

  …. i de mails som las upp av Piper följer ett visst mönster och troligen de allra flesta skriven av en och samma person då fraseringen går igen i de alla 🙂 ingen överdrigt om att judisk makt org tillika kulturmarxister (se terrorister) står bakom det hela……….
  …..i ett av dem anges sk antisemitism(vad nu det är för något då dagens judar är 99% khazarer med rötter i georgien) detta elitistiska folk vill alltid gå under radarn och tål inte kritik då man genast drar sk ”antisemitkortet” och iom det skaffar sig immunitet mot all insyn och granskning av dem. Den här folkgruppen måste skärskådas in/utan då de odlar extrem antivit värdegrund ja tom alla starka folk/nationer ser de som konkurrenter som måste förgöras……………

  de angivna ovan har en värdegrund som bilden visar
  klicka för ev förstora

 4. samo lucija skriver:

  PRESLATKI I DOBRI ISUSE

  (molitva sv. Bonaventure)

  O preslatki i dobri Isuse! Oče svjetla!
  Od tebe dolazi sve ono što je najbolje
  i svaki savršeni dar,
  pogledaj milosrdno na nas koji priznajemo, koji uistinu znamo
  da bez tebe ne možemo ništa učiniti.
  Ti, koji si za nas dao cijenu otkupa, dopusti nam, iako smo nedostojni takve cijene,
  da se prepustimo tvojoj milosti, . potpuno, sasvim i u svemu;
  da bismo tako, oblikujući sebe prema slici tvoje muke
  zadobili ponovno onu sliku koju smo grijehom izgubili,
  sliku tvoga božanstva,
  uz pomoć našeg Gospodina. Amen.

 5. samo lucija skriver:

  Matthew 24 “let the reader understand” is better because When you solve the math in Daniel 12: 9-12 you can go solves the one in Revelation 11: 1 and you have Objectively proven the Anti-Christ is the Madhi (12th Imam) and that Jesus is absolutely the Son of God. “I can objectively prove God is God in any reasonable court of law.” Daniel 12: 3, 4.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: