Efter Ocean Viking kommer nästa fartyg lastat med migranter som vill till Europa

Vänd båtarna.

Jenny Piper

Häromdagen skrev jag om det norskägda NGO-skeppet Ocean Viking som opereras av Läkare utan Gränser och hjälporganisationen SOS Méditerranée, vilka drivit omkring på Medelhavet i snart två veckor med över 180 migranter ombord eftersom ingen europeisk hamn vill ta emot dem. Häromdagen vädjade de till EU att öppna en hamn eftersom maten börjar ta slut, flera migranter försökt begå självmord och migranterna hotat med att ta över fartyget samt tvinga manskapet att anlägga en hamn på europeisk mark.

I dagarna lade sig Italien platt och släppte in migranterna på Sicilien, men nu men nu har ett nytt fartyg med migranter dykt upp – nämligen Talia, ett libanesiskt lastfartyg som i fredags plockade upp 52 migranter från Medelhavet. De har fått avslag på sin begäran att lägga till i Italien och Malta.

Enligt kaptenen är läget akut då mat och vatten börjar ta slut samt förhållandena ombord inte är humana. Majoriteten…

Visa originalinlägg 121 fler ord

One Response to Efter Ocean Viking kommer nästa fartyg lastat med migranter som vill till Europa

 1. euroM skriver:

  …de internationella kabalernas mål är att slå sönder väl fungerande i-länder som Europa men även länder som Japan och SydKorea som också tycks vara deras måltavla då de på sikt kan hota kabalens egna folk och maktsträvanden (läs de utvalda folket)….När det gäller Europa så är EU-kommissione helt klart positiv till det sk ”folkutbytet” där vita byts ut mot U-landshens detsamma vill FN via sitt migrant replacement program göra.

  flertalet av de här NGOs som sysslar med illegal migrant trafficking och de
  jobbar indirekt för G Soros som håller i trådarna………
  för ca 2 år sedan försökte dessa smuggla in ca intill 1000 st yemenit gubbar(?) till den SydKoreanska ön Jejy-island vars öbor inte alls gillade denna invassion och fick dessa främlingar till att lämna ön 🙂
  mer om det på länken

  PS: FNs byråkratfigurer menar på att liksom i Sverige så behöver Japan och SydKorea U-landsmänniskor just för att säkra sinapensionsfonderna i länderna?? det uttalandet klingat väldigt tydligt falskt
  https://gellerreport.com/2018/07/koreans-migrants-europe.html/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: