KAN UPPVIGLINGEN BLM LEDA TILL ATT INVANDRARGRUPPER BÖRJAR SKJUTA MOT VARANDRA?

En väldigt läsvärd analys.

När känslorna jagas upp om påstådda oförrätter skapas aggressivitet vars utlopp är omöjlig att styra. ”Black lives matter” rör upp känslorna och i Sverige, som saknar fd slavägare som mål, kan våldet resultera i att olika invandrargrupper angriper varandra.

När vänsteraktivister i Sverige importerar en rasifierad debatt från USA medför det flera problem som Malcom Kyeyune analyserat som gäst i podden ”Samtidigt” (del 1 och del 2).

– Det är fascinerande är att dynamiken i sånt här är att först kommer trasproletariatet som spontant börjar kaosa, sedan kommer medelklassen och säger: det här är inte ett upplopp det är en parad för sånt som ”frita Palestina”, vi måste ha mer socialism eller vad det nu kan vara. Man försöker frammana någon sorts plan och styrning som inte finns där.

– Men, här är grejen med Sverige som ingen i vänstern vill tala högt om, men som alla inser: De människor som kaosar i Sverige, oavsett om de kallar sig afro-svenskar eller nåt annat, inte ser sig som svenskar. Är inte svenskar.

– Vänstern har inget gemensamt språk att prata med dem. Och vänstern har inte heller någon förmåga att förutspå vad de kommer att göra, vilket håll man kommer att gå, vart de kommer att kasta saker. Vart tegelstenarna kommer att flyga.

– Min teori är att när folk i vänstern såg hur upploppen innebar att ett flyttlass för en svenne-familj länsades av Adidas-riddare från förorten som stampade sönder en 6-årings teckningar. Då tänker dom att ”det här är inte helt optimalt!”, konstaterar Kyeyune.

– Upploppen är som en kryssningsmissil utan något styrsystem. Vänstern vet inte vad de kommer att ta sig till. De kommer inte att slåss mot ”det koloniala vita systemet” eller mot ”patriarkatet”. Nej, det kommer att vara somalier som säger: fan vad vi hatar kurder, nu skjuter vi dom. Och så kommer det att vara kurder som säger: äntligen kan vi skjuta de här somalierna, säger Kyeyune.

I Södertälje har vi redan sett hur turkiska och kurdiska grupper beskjutit varandra. Det Malcom Kyeyune varnar för är därför inte förvånande.

Om känslor uppviglas hos stora grupper med utländsk bakgrund, samtidigt som ordningsmakten håller sig passiv eftersom de ytligt sett är måltavlor för ”black lives matter”, är det en perfekt storm för okontrollerade upplopp där invandrargrupper dominerar. Och vem vänder man sig mot och tar till våld när känslorna svallar över? De antagonister som finns närmst i vardagen – andra etniska grupper.

Läs resten här.

Varjager

One Response to KAN UPPVIGLINGEN BLM LEDA TILL ATT INVANDRARGRUPPER BÖRJAR SKJUTA MOT VARANDRA?

 1. euroM skriver:

  …..politikernas underbara multikulti är och förblir en skrivbordsprodukt tyvärr som inte har relevans i verkligheten.Eliternas mål är att ”balkanisera” sönder Europa med mängder av olika klanfolk som sinom sin tid kommer bekämpa varandra med näbbar och klor för att få makt då de etniska svenskarna (och europeerna ) hissat vit flagg och avsagt sig sina länder till dessa nya erövrare…….tex Sverige kommer mycket raskt att bli en sk ”bananrepublik” ….fattigt och eländigt med ständiga konflikter och bråk emellan olika importerade folkslag,…..folk som inte övh taget kan bygga upp fungerande samhällen har tagits hit pga den falska proklameringen om att dessa ska hjälpa till att bygga upp bla pensionssystemen i Sverige 🙂 …………………att söndra är alltså politkernas och dess chefer dvs de internationella kabalernas mål för Europa och Skandinavien

  …vilken svensk morgonsoffa eller uppdrag granskning SVT vågar ta upp det som FN siat om att Sverige ska bli ett rejält U-land om ca 10 år allt enligt HDI (human development index) som FN gör på alla länder,Sverige kommer då hamna under 30-strecket internationellt…dvs fattigaste landet i Europa samt fattigare än fler andra……garanterat ingen kommer göra det

  —–According to UN projections, Sweden will be a much poorer country by 2030, much worse than what anyone in the Swedish government indicates.—-

  mer på länken
  https://www.unexplained-mysteries.com/forum/topic/308082-un-sweden-will-be-third-world-by-2030/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: