EN REFLEKTION PÅ MATTIAS KARLSSON (SD)

Läsvärt. BLM borde vara visa vad de menar med slaveri.

Jag läste Mattias Karlsson reflektion på Facebook angående BLM och rivning av statyer som dessa idioter försöker genomföra tillsammans med hjärndöda vänstersympatisörer. Nu menar Mattias Karlsson att islams symboler också borde vandaliseras och rivas.

”Öppen fråga till er som stöder vandalisering eller bortplockandet av monument som upprättats till ära av en historisk person som ägde slavar eller vid någon tidpunkt i sitt liv stöttade slaveri:

Borde vi också vandalisera och riva alla moskéer och minareter och bränna Koranen och Haditherna? Om svaret är nej, varför inte isåfall? Vari ligger den principiella skillnaden?

Moskéer är ju monument upprättade till Allahs och profeten Muhammeds ära. Enligt Koranen (16:71, 16:75) så är det Allah själv som instiftat slaveriet som en naturlig del av mänskliga relationer och bestämt vem som skall vara slav och slavägare.

Profeten Mohammed var själv slavägare och slavjägare. (Hadith: Zad al-Ma’ad, pp. 114-116, 160, Sahih Bukhari 5:59:512)

Profeten Mohammed godkände…

Visa originalinlägg 406 fler ord

One Response to EN REFLEKTION PÅ MATTIAS KARLSSON (SD)

 1. euroM skriver:

  ….slaverikulten odlas för att skapa ”white guilt” av de som styr Usa dvs den etnoecentriska lilla elitgrupp som ser sig själva som Gudds utvalda(the choosen ones). I Västafrika finns inga sägner-historier om att derasförfäder förts bort över haven av vita i skepp övh taget….och att de svarta i amerika funnits där sedan lång tid långt längre än vad mainstream-historiker vill göra gällande……
  Vår Historia har förvrängts och förvanskats rejält av de som inte vill att du ska veta din historika bakgrund mm……………….

  BLM i sin tur skapades av den elit som gillar slippa fokus på sin egen grupp utan man hetsar andra grupper emot varandra via den urgamla metoden ”divide & conquer”
  BLM skapades av G Soros grupp och erhåller hundratals miljoner
  där även de kulturmarxistiska ANTIFA får stora ekonomiska summor för sina terroraktioner i Amerika. Den-de som tex skrapar på svenska EXPOS göranden/havanden kan ev finna att Soros org även ger dem ekonomisk finansiering…………
  Den vita starka kulturen stör dessa eliter och de gör alltför att förstöra den och som ursäkt så gör man fejkstories om tex svarta som mördas av ”onda vita poliser” som tex George Floyd som är en fiction karaktär(har aldrig existerat) videon var staged regisserad 🙂

  Bild: svenska politikers favorit terror gubbe är denne G Soros som gillar att förstöra sin omgivning-man beskriver honom som en välgörare-filantrop och godhetens man i svenska riksdagen –

  ”Philanthropy
  Philanthropy means love of humanity & it can consist of ”private initiatives, for the public good, focusing on quality of life”.

  klicka för ev förstora bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: