Black Lives Matter-protesterna blir alltmer absurda – det räcker att vara en vit man för att tvingas bort

Som sagt sunt förnuft är den största bristvaran vi har i väst världen.

Jenny Piper

Författaren och professorn Frank Furedi skriver en intressant krönika som kretsar kring det absurda att vit hud och framförallt ”white privilege” numera anses som en synd. Man behöver inte säga något oförskämt utan det räcker med den blotta existensen för att någon ska bli kränkt.

Den senaste som attackeras är John Edge, VD för Southern Foodways Alliance i USA, som visar att även en fläckfri vit man riskerar att bli en staty som måste rivas ned.

Det är ingen som påstår att Edge är en rasist eller att han har gjort något fel. I själva verket har Edge sett till att höja statusen för afroamerikanska kockar i landet samt lett en kampanj för att hjälpa till att återuppbygga en restaurang i New Orleans som ägs av svarta och som förstörts efter orkanen Katrina.

Anledningen till att Edge ska kliva åt sidan anses istället vara att han helt enkelt är en…

Visa originalinlägg 328 fler ord

One Response to Black Lives Matter-protesterna blir alltmer absurda – det räcker att vara en vit man för att tvingas bort

  1. euroM skriver:

    …BLM är en kulturmarxistisk org som kamoflerar sig som de svartas vän men som i själva verket är ute efter att starta raskravaller i Usa och tankesmedjan bakom BLM är inte svarta personer utan de som vi kalla för ”eliten” eller Globalist banksters som via BLM hoppas på att slutligen klämma åt den vita befolkningen i Usa en gång för alla.
    Vilken grupp jag syftar till kanske ni redan räknat ut……………

    att vara vit är ondska i sig själv enligt kulturmarxistisk dogm……..och flera individer i Usa har uttryckt att vita måste bort som folk. Vita folkmordsentusiasters uttalanden på länken nedan-där finns bla den i Sverige verksamma antivita Barbara Spectre(usa)
    http://www.whitegenocide.info/quote.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: