Det går bra att ange signalement i vissa fall

Signalementet motsvarade vad PK media önskade. Men det bekräftar enbart det alla bloggar skriver. Inget signalement, är lika med invandrare.

Jenny Piper

Aftonbladet skriver om den förfärliga våldtäkten i Täby igår när en kvinna förföljdes på vägen hem från badstranden och våldtogs under knivhot. Jag hajade till när jag såg att de för ovanlighetens skull hade ett signalement på den misstänkte gärningsmannen, som polisen annars brukar vara så förtegen med för att inte förstöra utredningen eller vad de brukar säga.

Sedan såg jag anledningen – han var ljushyad, så då går det hur bra som helst att be allmänheten om hjälp utan att kränka någon.

Hoppas iallafall att de får fast kräket omgående innan han hinner attackera fler!

#onlyinsweden

Källa: Aftonbladet

Visa originalinlägg

2 Responses to Det går bra att ange signalement i vissa fall

 1. euroM skriver:

  …den enorma importen av sk skräpfolk(män) ifrån dysfunktionella länder har lett till att Sverige toppar den internationella sk våldtäktsligan där endast två afrikanska stater anses värre nämligen SydAfrika samt Botswana Sverige hamnar på plats 3…..
  utöver detta jätteproblem så har dessutom denna import lett till att Sverige har ett enormt mansöveskott vilket leder till social instabilitet på många sätt……………………….i Kina ser man allvarligt på det här men så icke i Sverige
  mer på länken
  https://gazettereview.com/2017/03/top-10-countries-highest-rape-crime-rates/

 2. euroM skriver:

  …de här U-landsmännen lockades till Europa pga ryktessprdningar i deras hembyar om gratislivet i Väst samt skökor i tusentals gratis……….ryktespsridare bla mängder av NGOs(non goverment organisations) varav flertalet under den illasinnade G Soros stall ”OpenSocietyFoundation org”
  väl insläppta började dessa primater terrorisera europas kvinnot bla med sk ”taharush” mao gangraping

  Bild från Europa-ev Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: